A nagy álomhoroszkóp: a csillagjegyetek alapján ezekre vágytok a leginkább

Németvölgyi-Nagy Renáta, Vous.hu

Minden jegy a maga módján egy tökéletes világról álmodik, aminek ő is a szereplője, és hozzá tud járulni személyiségének kifejezésével. Ami bennünk megjelenik kicsiben, az kivetül a világ egészére.

Álmaink ugyan különbözőek – hiszen ahány ember, annyiféle –, de részei vagyunk a nagy egésznek. Maga a horoszkóp a teljességet írja le, így ebben a cikkben én most a jegyekre vonatkozó általánosságokat gyűjtöttem össze. A Nap jegye – csillagjegy – mutatja meg azt a nagy isteni álmot, tervet, amire születtünk, amihez a szívünk szüntelen kapcsolódni vágyik. A többi eleme a horoszkópnak „segítő eszköz” az álmaink megvalósításához. Lássuk, ki mire vágyik!

Kos
A Kos álmai mindig nagyok, és szeretné, ha most azonnal elérhetőek lennének. Arról szólnak, hogyan váljon vezetővé, bátrabbá, és hogyan érjen elsőként célba. Az idejét ne rabolják felesleges dolgokkal, hagyják őt menni a saját feje után! A problémákat nyíltan, őszintén és gyorsan megoldja, bármiről is legyen szó.

Bika
A Bika egy egzotikus nyaralásról álmodik Mauritiuson vagy Hawaiin. Emellett szeretne biztonságban lenni, jól élni. Azt kívánja, minden maradjon így, nem kell a változás. Szeretné, ha az emberek hűségesek lennének, és kitartanának egymás mellett.

A cikk itt még nem ért véget, A TÖBBI CSILLAGJEGYET KERESSÉTEK A VOUS-N!


A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!