Gyönyörű színésznők a 2017-es Pirelli naptár főszereplői

Pirelli
Kata

Megérkeztek az első képek!

A híres Pirelli naptár már régen nem csak arról szól, hogy az aktuálisan legszebbnek kikiáltott nőket mutassák meg benne, minél kevesebb ruhában. A kiadvány ugyanis az utóbbi évek alatt rengeteget változott, és ma már inkább művészeti attrakciónak számít, mint olyan naptárnak, mely a műhelyek falain lóg. Tavaly Annie Leibovitz ezt az irányt tetézte is rendesen, idén pedig egy másik hatalmas fotós, Peter Lindbergh folytatja a hagyományokat.

A cég végre nyilvánosságra hozta, hogy kik szerepelnek majd a 2017-es naptárban, ami idén a színésznőkre fókuszál. Láthatjuk majd benne Kate Winslet, Penélope Cruz, Nicole Kidman, Helen Mirren, Uma Thurman, Robin Wright, Lupita Nyong’o, Alicia Vikander, Julianne Moore, Rooney Mara, Jessica Chastain, Charlotte Rampling, Zhang Ziyi, and Léa Seydoux és Anastasia Ignatov fotóit. Lidbergh pedig arra koncentrál, hogy minél természetesebben, a mai szépség-szabványoktól elszakadva fotózza őket.

Az első képek alapján, melyeket egyenesen a kulisszák mögül mutatunk, ez sikerült is neki, szóval nagyon várjuk a folytatást!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Az első képek a 2017-es Pirelli naptár fotózásáról

A képek mellé pedig egy videó is érkezett ízelítőnek a munkálatokról, amit alább nézhetsz meg.

Kíváncsi vagy, milyen lesz a 2017-es naptár?