5 kötelező feladat boldog kapcsolatra vágyó szerelmeseknek

Europress
Birta Brigi

A szerelem és a harmónia vagy van, vagy nincs – nos, ez nem teljesen igaz. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatban élj, pár dolgot be kell tartanod a pasiddal együtt. Mégpedig ezeket:

Olvasd el ezt is!
Ez az alvás tipp jobbá teszi a kapcsolatokat
  • Mondd el mindig az igazat
    Nem arról van szó, hogy az életed minden egyes apró részletéről be kell számolnod, de sosem szabad elhallgatnod fontos dolgokat. A különböző párkapcsolatot érintő témákról (akár pénzügyek, akár szex), őszintén kell beszélni, a sunnyogásnak nincs helye egy felnőtt, komoly viszonyban.

  • Tölts időt vele
    A sűrű mindennapokban könnyen odajuttok, hogy semmi minőségi időt nem töltötök együtt! Ez pedig elhidegüléshez vezethet. Már az is jó, ha a kanapén ücsörögtök egy filmet nézve, de a lényeg, hogy semmi telefon vagy mail, semmi gyerekezés, ne legyen kifogás!
Olvasd el ezt is!
9 szexkérdés, amire a boldog párkapcsolatokban tudják a választ
  • Tölts időt nélküle
    A sülve-főve párkapcsolat sem túlságosan egészséges, így fontos, hogy megőrizzétek saját magatokat, legyenek saját barátaitok és persze hobbijaitok. Néha kell egy kis különlét, hogy utána jobb legyen együtt!

  • Legyél kedves vele
    Kicsit bénán hangzik, de ha jobban belegondolsz nagyon is fontos. Mert a pasid épp az az ember, aki mellett el tudod magad engedni, és mondjuk úgy szólsz vagy viselkedsz, ahogy másokkal nem tennéd meg. Mindig figyelj arra, hogy vele legyél a legkedvesebb!

  • Mutasd ki a szereteted
    Nem arról van szó, hogy hajtogasd a „szeretlek”-et, hanem hogy amikor csak tudod, mutasd ki! Egy simogatás, amikor elhaladsz mellette, egy cuki üzenet napközben, és hasonlók. Légy kreatív!


A legjobb az lenne, ha ugyanezeket a pasid is megtenné érted!

Olvasd el ezt is!
Egy újabb meglepő dolog, ami közös a boldog párok életében