Szeretője tálalt ki a híres olimpikon férfiasságáról

Léderer Fruzsina

Egy lány, akit egy riói buliban ismert meg a híres sportoló, alaposan kifecsegte a férfi hálószoba titkait...

Egy Jady Duarte nevű nő állítja, épp a születésnapján nézte ki őt magának Usain Bolt, futó olimpikon. Állítólag a sportoló testőreit küldte oda hozzá, majd később maga is odament, a lány pedig beadta a derekát. Boltnak két éve barátnője van, de rendszeresen csíp fel lányokat különböző bulikban. Jady-t úgy sikerült elcsábítania, hogy megmutatta neki kőkemény hasizmait, míg a nő a taxijára várt.

Csókolóztak, majd elindultak egy szállodaszoba felé, ami ugyan tiszta volt, de nem festett túl jól a lány szerint. Két kis méretű ágy volt benne, amikről a nő szerint biztosan lelógott Bolt hosszú lába alvás közben.

Jady elárulta több lapnak is, hogy egyáltalán nem beszél angolul, ezért a Google Translate-et hívta segítségül pár kötelező mondathoz, majd szexelni kezdtek Bolttal.

"A szex nagyon szenvedélyes volt, Bolt teste pedig igazán bajnoki, de a férfiassága csak simán átlagos. Nagyjából 40 percig csináltuk, pihent pár percet majd újra egymásnak estünk. Ennyi volt az egész. Épp úgy gyűjtögeti a skalpokat, mint az aranyérmeket..." - nyilatkozta a 30 éves Jady.


Nos, ez elég lelombozó...

Olvasd el ezt is!
A legjobb olimpiai mémek - Ezekkel búcsúzunk a riói olimpiától