Zendaya tévedhetetlen stílusa

Europress
V. Zsófi

Bátor, üde és nem tud hibázni.

Lassan húszéves lesz az énekes-színésznő, de még mindig jellemző rá egyfajta tinédzser báj, ami döbbenetes módon nem társul sem béna félszegséggel, sem kínos divatbakikkal. A korabeli hírességeknek sokszor vagy nincs kialakult ízlése vagy túl szexisen öltöznek, túl felnőttnek vagy épp ellenkezőleg, túlságosan lázadónak akarnak tűnni. Zendaya azonban már most igazi stílusikon: szettjei a korának megfelelőek, mégis sikkesek és játékosak.

Gyakran visel például aprócska topokat, de ahelyett, hogy csak a szexisségét helyezné előtérbe, például megbolondít egy klasszikust, ahogyan tette ezzel a tweed melltartó-zakó párossal.

forrás: Europress

A legtöbbször annyira érdekes szabású és/vagy mintájú ruhát választ, hogy a kiegészítőkkel gyakorlatilag már nem is kell foglalkoznia.

forrás: Europress

Persze néha azért kiegészítőből is beújít izgis darabokat:

forrás: Europress

Sőt, a legfontosabb állandó kiegészítője a frizurája, mely mindig szerves része szettjeinek, elképesztő kísérletezőkedve a hajára is kiterjed.

forrás: Europress

No persze nem csak Zendaya érdeme ez a szuperizgalmas stílus, a korábban már általunk is dicsért, zseniális stylist Law Roach áll, aki Céline Dion váratlan stílusfordulása mögött is áll.

Nézd meg Zendaya legütősebb szettjeit a galériában!

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
Zendaya legütősebb szettjei

Melyik a kedvenced?