Csak kívánnotok kell! – Hétköznapi helyzetek, amikor minden álmotok valósággá válhat

Sarkadi Nikolett, Vous.hu

Milyen unalmasak lennének a szürke hétköznapok, ha nem csempésznénk bele egy kis varázslatot, ugye? Gondoljatok bele, mennyiszer adunk maguknak esélyt arra, hogy mindössze egyetlen kívánsággal megváltoztassuk az egész életünket: ott vannak például az aranyhalak, a hulló csillagok, a szülinapi kívánságok és persze az a pillanat, mikor az óra 0:00-ra vált...

Az olyan álmodozók, mint én, rendíthetetlenül hisznek abban, hogy a kívánságok egyszercsak valóra válhatnak. Ki ne játszott volna el a gondolattal, hogy kifog egy aranyhalat, ami előáll a kérdéssel: Mi a három kívánságod? Világbéke, örök fiatalság, egészség? Pénz, különleges képesség vagy divatos ruhák? De lássuk be, erre sajnos a valóságban nem sok esély van.
Ennek ellenére hiszek abban, hogy kívánni jó dolog. Nézzük is meg, melyek azok a hétköznapi helyzetek, amikor behunyhatjátok a szemeteket és elmormolhatjátok magatokban a titkos kívánságotokat!


Tavasszal figyeljétek a vörösbegyeket!
Ha beköszönt a tavasz és meglátjátok az első vörösbegyet, akkor kívánjatok valamit! Ha minden erőtökkel a kívánságra koncentráltok, teljesül – a babona szerint. Na, még egy ok, amiért várhatjuk a tavaszt.

Alagút egy levegővel = valóra vált kívánság
Ha átmentek egy alagúton és azt kibírjátok egy levegővel, akkor jó hírem van: a közben magatokban elmormolt kívánság valósággá válik. Szuper? Szuper!

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kell még kívánnotok, IDE KATTINTVA KIDERÜL!


A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!