6 dolog, amivel senki nem törődik az esküvődön! – Tényleg senki.

K. V. / Éva magazin

Akadnak majd bizonyos dolgok az esküvőd szervezése közben, amikről mi már tudjuk: tényleg fölösleges időt pazarolnod rájuk. Hogy miért? Mert senki nem fog ezekre odafigyelni, vagy különösebben foglalkozni velük...

Jó menyasszonyok lévén hajlamosak vagyunk kicsit túllihegni a szervezést és a részleteket, ha a rég vágyott nagy napunkról van szó. Hacsak nem magadnak akarsz „tökéletes” színteret teremteni az esküvődön, akkor jobban teszed, ha ezeken az apróságokon lazítasz egy keveset, mert ezekkel bizony a legtöbb esküvőn egyetlen egy vendég sem foglalkozik! Hidd el, tapasztalatból beszélünk! ;-)

forrás: europress

1. A virágok fajtája

Ez tényleg csak egy valakinek fontos: neked. Szinte teljesen biztos, hogy a vőlegény is csak úgy tesz, mintha érdekelné a virágok fajtájának, színének, formájának és illatának harmonizálása a damaszt hatású szalvétákkal. Ha csak nem fogsz ott állni a virágkötők mellett, amikor a csokrodat és az egyéb virág dekorokat kötik, úgy sem tudod teljesen befolyásolni, mit tegyenek bele és mit ne. Engedd el, szép lesz!

2. Tortadísz

Tudjuk, hogy te valami egyedit és különlegeset szeretnél, nem pedig a megszokott marcipán figurákat! De a helyzet az, hogy több időbe és energiába telik majd azokat felkutatni, mint amennyi idő alatt le fog kerülni a torta tetejéről, amikor felvágjátok. Válassz olyat, ami azért az ízlésednek megfelelő, - esetleg élő virágot, - és foglalkozz a fontosabb teendőkkel!


AZ ÖSSZEÁLLÍTÁS FOLYTATÓDIK – KATTINTS!