Nem csak a Szigeten csalódtak benne! Így szerepelt le a többi országban Rihanna - VIDEÓ

Kálmán Zsófi

Nagyon várták a rajongók, koncertjére egy hónappal korábban már elfogytak a jegyek, mégis csalódott közönséget hagyott a háta mögött.

A Sziget fesztivál idén is fantasztikusan sikerült, talán az egyetlen fekete folt a történetben a barbadosi énekesnő, Rihanna fellépése volt. A popsztár fél órát késett, éneklés helyett inkább csak táncikált, de ezeket már úgyis mindenki tudja...


Ám nem csak mi csalódtunk a sztárban. Rihanna felpakolt és Anti World elnevezésű turnéjával tovább robogott más országokba, és most úgy tűnik, nem csak nálunk szerepelt le. Anglia legnagyobb zenei fesztiválján szintén fél órát váratta a szakadó esőben rajongóit, ismételten playbackelt és lelkesedésből is bőven akadt hiány - botrányos viselkedését még a Daily Mail sem tudta szó nélkül hagyni -, de ez még semmi, egy belga fesztiválon sikerült mindezeket überelnie. Itt egy órát késett, fellépését pedig végig hangos kifütyülés kísérte.

Az énekesnő Instagramját minden fellépése után elárasztják a csalódott és mérges kommentek, ám ő nem törődik ezzel. Befejezte turnéját Európában és Angliában, és boldogan köszönte meg a csodás pillanatokat közönségének.


Lehet a színpadról máshogy látszott az egész?

Olvasd el ezt is!
Betelt a pohár! Ezért tiltja ki Rihanna a Pokémon Go-t a koncertjeiről