5 coelhói bölcsesség a biciklizésről – nyilván teljesen komolyan

Molnár Viola Anna, Vous.hu

A biciklizés sokkal több mint eljutni A pontból B pontba. A biciklizés egy társadalmi jelenség, egy életérzés, egy mindset, egy közös pont mindannyiunk életében. És mint olyan, természetesen a dolognak megvannak a maga törvényei. Most elárulunk 5 olyan dolgot, amivel tisztában kell lennetek, mielőtt a nyeregre pattannátok.

Ha nem tanultatok meg gyerekkorotokban biciklizni, UFÓK vagytok!
Higgyétek el, tudom, miről beszélek: 18 éves koromban tanultam meg tekerni – és ha ez kiderül egy társaságban, akkor azonnal megáll az élet. Mindenki rám néz, a pultos a bárban abbahagyja a poháröblögetést, a légy nem zümmög, a kutya nem ugat, a zenegép leáll. Igen, 18 éves koromban tanultam meg biciklizni. Most ezen mit ragozzak? Így alakult. Akkor landoltunk a Föld nevű bolygón a családommal, ezért csak ekkor éreztem szükségét annak, hogy megtanuljam. Get over it!


A cikk itt még nem ért véget! KATTINTSATOK A FOLYATÁSÉRT!


A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!