Így tedd ősszel is hordhatóvá a kombinéruhádat!

Ujvári Viki

Az augusztus sokaknál már az őszi nagybevásárlásról szól és sajnos bármennyire is húznánk-halasztanánk a dolgot, hamarosan sajnos tényleg szükségszerű lesz melegebb összeállításokban gondolkodni.

Új kollekciók ide vagy oda, azt gondoljuk, hogy nem feltétlenül kell költségbe verni magadat ahhoz, hogy egy kicsit felfrissítsd a megjelenésedet. A divatban pont ez a jó, hogy manapság már minden variálható. A kombinációk száma lassan már követhetetlen, ennek pedig pont az a jó oldala, hogy egy kis fantáziával hamar kibővítheted vizuálisan a gardróbodat. Gondold csak át, mennyi minden rejlik még régi kedvenceidben! Mely darabokat nem párosítottad még egy összeállításon belül? És mik azok az új irányok, amikkel könnyen azonosulni tudsz?

Olvasd el ezt is!
Idén nyáron hódít a kombinéruha, így viseld sikkesen!

Megvan? Akkor nincs más dolgod, mint nekiállni a kísérleti szakasznak. Idővel már menni fog mint a karikacsapás, ebben biztos lehetsz és te is megdöbbensz majd, hogy 10 felsőben akár 20 ötlet is lehet.

forrás: pinterest.com

A rétegek régóta nagy kedvenceink és próbálunk téged is ebbe az irányba terelgetni, hiszen ez a legjobb módja a stílusbeli újjászületésnek. Most pedig egy újabb gyöngyszem akadt fent a szűrőnkön! A (csipkés) kombinéruha nyáron kikerült az utcákra és velünk együtt élvezte a napsütést. De a hűvösebb idő közeledtével sem kell még messzire száműznünk ezt a szexi darabot! Ugyanis egy ingruhával párosítva bármikor új életre kelhet!

Mit gondolsz? Kipróbálod majd?

Forrás: whowhatwear.com

Olvasd el ezt is!
Rétegek nélkül lehet élni, csak nem érdemes!