Idén nyáron hódít a kombinéruha, így viseld sikkesen!

Ujvári Viki

Elsőre kicsit furcsának tűnhet, hogy egy hálóruhára kísértetiesen hasonlító darabban lépj ki az utcára, de ne ítélkezz olyan hamar...

Lassan már megszokjuk, hogy manapság szinte bármiből lehet trend, és a ruhadarabok felhasználhatóságának színterei közt, már teljesen felborult minden határvonal. Pontosan így került az utcára ez a spagetti pántos kombinéruha, azaz a slip dress is.

Olvasd el ezt is!
Merész: hordj pizsamát az utcán is!

A 2016-os tavaszi/nyári bemutatók egyik újdonsága volt, és már akkor sejteni lehetett, hogy slágergyanús darab lesz. Az már más kérdés, hogy mégis hogyan viselhető egy ilyen lenge, esetenként talán többet is megmutató ruha? Mi úgy gondoljuk, hogy önmagában itthon talán kicsit sok lehet, de rétegezve abszolút emészthető választás.

Givenchy / Céline / Balenciaga

Lehet sifon, szatén, csipke vagy éppen poliészter anyagból, az esetek többségében, a fehér pólós párosítás szinte mindig helytálló. Most egy pillanatra biztosan meglepődtél, a fehér pólós változaton, pedig nem is olyan rémes ha jobban szemügyre veszed. Természetesen önmagában is bátran hordható egy ilyen darab, a rétegezés csupán egy egyszerű és picit szokatlan csavart ad az összeállításnak.

A street style képek hátha téged is megihletnek...

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Idén nyáron hódít a kombinéruha, így viseld sikkesen!

Mit gondolsz? Tetszik?

Olvasd el ezt is!
Nyári szemfényvesztés: a szexi top, ami melltartónak is elmenne