Marc Jacobs a férfi körömfestés mellett kampányol

Ujvári Viki

Marc Jacobs-t senki se féltette, mikor kihátrált a Louis Vuitton színei mögül és úgy tűnik nem tétlenkedik azóta sem!

Az amerikai tervező most éppen a lakkozott körmöket népszerűsíti, férfiakon!
Az egész jelenség pedig már egy hashtaget is kapott: #MalePolish. Új szenvedélyét pedig Instagramon dokumentálja is, hétfőnként pedig stílszerűen "Mani Mondays"-t tart, amikor mindig más árnyalatokat mutat be, természetesen saját magán. Ebben a projektben rajta kívül még nagy szerepe van Jin Soon Choi-nak, aki 1999 óta aktív tagja a férfi manikűrszakmának.

Úgy tűnik a küldetésük sikeresnek bizonyult, hiszen több ezer férfi csatlakozott a kezdeményezéshez, akik Marc-hoz hasonlóan színes körmökkel pózolnak.

Mr. Jacobs beauty téren már próbált valamit alkotni, 2013-ben még egy saját sminkkollekciót is piacra dobott. Egyébként nem ő az egyetlen az erősebbik nem táborából, aki előszeretettel pingálja körmeit, hiszen Johnny Depp, Jared Leto vagy éppen Marilyn Manson is a lakkok örök hívei. Sőt Heidi Klum exférjét Seal-t és Brad Pitt-et is kapták már lencsevégre színes körmökkel!

Bár utóbbi kettő esetében kicsit gyanús, hogy csak egy-egy ritka alkalomról volt szó, de úgy tűnik, hogy a férfi manikűrpiac beindulni látszik és csendben, de biztosan halad előre.

Te mit gondolsz arról, ha egy férfi festi a körmét?

Nézd meg ezt is!
Sorra zúgtak és csúsztak el a modellek Marc Jacobs bemutatóján