Tippek a stílusos augusztus 20-i ünnepléshez

Lakatos Márk

Az amerikaiak július 4-én adnak bele mindent, mi tegyünk így augusztus 20-án, Édeseim!! ;) Nézzünk körül, mit kapjunk fel, hogy ne csak a tűzijátéknézéshez, de az utána következő városi sétákhoz, éjszakai fürdőzéshez, partikázáshoz is csinosak legyünk, attól függően, ki merre élvezi a szombati programokat!

A klasszikusan nőies

Ha meg akarod adni a módját az ünneplésnek, most rengeteg lehetőséged van – egy csinos virágmintás ruha, egy pörgős szoknyás dressz, egy tengerparti trapézvonalú lengeség, vagy épp városi ceruzaszoknya mind beválik, a helyszíntől függően. Építs a kedvenc darabodra, és egészítsd ki minimális, de hangsúlyt adó kiegészítőkkel, mint egy táska vagy egy vagány topán! Ha még nincs meg a tuti darab, a Hádában most 50%-os nyári akció van, egészen a következő árucseréig, ahol szuper darabokat tudtok kifogni – nem csak most hétvégére, természetesen. ;)

A fehér alap

Ha van egy fehér ruhád, akkor már nem lehet gond! ;) Passzints hozzá egy-két apró kiegészítőt zöldben vagy pirosban, és készen is vagy. Én a legjobban a ropogós ingruhákat szeretem a hölgyeken, de azért egy könnyű vászonruha is megéri a pénzét, a csipkében pedig tutira hódítani fogsz. Vállvillantás? Idén hatalmas divat, úgyhogy ezzel sem tévedhetsz!

A maxi

Ha valamiben, hát egy ilyen darabban imádni való leszel, az tuti! Nekem a zöld az egyik kedvencem, de a múltkor egy kolléganőm egy piros, pliszírozott maxiszoknyát talált a Hádában és az se volt kutya, a fehér szín pedig annyira üde, hogy ha nem félsz attól, hogy azonnal összekoszolod, ebben is szuperül fogsz festeni!!

Tágan értelmezve…

Ha már idén újra hódít – mit hódít, tarol – a military divat, hát használjuk ki! Egy intenzívebb katonai zöld szín fehérrel kombinálva mindig szuperül mutat, és ehhez már épp csak egy leheletnyi pirosat kell hozzádobni. Szandál, körömlakk, rúzs, hajcsat, napszemüveg, esetleg egy táska – bármelyikkel ünnepi hangulatba kerülsz ÉS még stílusos is leszel. ;)

A fiatalos

Bőrszoknya, rojtos mini, fehér kisruha vagy épp piros kockás ing, azt hordd, ami a stílusodhoz legközelebb áll, mert mindegyik menő szerintem! ;)

Most, hogy ilyen szuper ötleteket adtam, remélem, tudjátok, mit vesztek fel szombaton, Lányok! Küldjetek képet arról, milyen szettet választottatok! ;)