4 melltartó-trükk, amit ismerned kell

Europress
V. Zsófi

Javíts egy kicsit a se veled, se nélküled kapcsolatotokon!

Szinte minden nő ellentétes érzelmekkel viseltetik a melltartói iránt. Szeretjük, hogy előnyösebb formába önti a melleinket, de a nap végére már másra sem vágyunk, mint hogy megszabaduljunk tőle. Ezzel a néhány aprósággal közelebb kerülhettek egymáshoz (ha ez egyáltalán még lehetséges)!

1. Amikor új melltartót vásárolsz, a legközelebbi kis hurokba kapcsold, vagyis legyen a lehető leglazább. Idővel ugyanis óhatatlanul meg fog nyúlni az anyag és akkor még mindig szorosabbra tudod kapcsolni.

2. Figyelj oda a mosásnál! Ha nem tudod mindig kézzel mosni a fehérneműidet, akkor tedd erre a célra kapható kis mosózsákba, nehogy idő előtt elveszítsék formájukat. A kézi mosást pedig úgy gyorsíthatod fel, ha beszerzel egy salátacentrifugát, gyorsan ki tudod pörgetni belőle a vizet!

Olvasd el ezt is!
Szabadságot a bimbóknak! Sztárok, akik a melltartómentességre esküsznek

3. Minden alkalommal állítsd be megfelelően a pántokat! A mellméretünk folyton változik, legtöbben onnan fogyunk a leghamarabb, de a menstruációs ciklustól is függ, éppen mekkorák. Ne húzza feleslegesen a vállaidat a pánt és ne kockáztasd azt se, hogy kiessenek a kosárból!

4. Váltogasd a melltartóidat! Tudjuk, hogy neked is van egy kedvenced és legszívesebben, mindig abba bújnál, de sajnos így előbb el fog használódni, mint ha váltogatnád. Bármennyire elasztikus legyen is az anyag, szüksége van néhány napra, hogy viselés után visszanyerje formáját, ha azonban nem adsz neki kimenőt, elveszíti rugalmasságát.

Megfogadod a tanácsainkat?