Ismerd meg Justin Bieber új barátnőjét: 20 divatérv Sofia Richie mellett

Ujvári Viki

Éppen a Justin Bieber és Selena Gomez közt zajló kisebb hiszti körül forog most minden, ebbe biztosan te is belefutottál. De ne feledjük, hogy a történetnek van egy harmadik szereplője is, mégpedig Sofia Richie!

Tény hogy még nem adott ki albumot és bár a modellszakmában egyre ismertebb, celeb mércével mérve eddig mégis kevés figyelmet kapott. Mi most úgy gondoljuk, ideje kicsit vele is foglalkozni és jobban megismerni. Ki is az a Sofia Richie? Ha már a neve napi szinten fordul meg a hírekben, itt egy kis áttekintés arról, mit is kell tudni a fiatal celeblányról!

Olvasd el ezt is!
Tovább gyűrűzik a Selena-Justin botrány: az énekes törölte magát Instagramról!

A családneve nem véletlenül csenghet ismerősen, ugyanis a világhírű énekes Lionel Richie lánya és a szintúgy eléggé ismert Nicole Richie húga. A mindössze 17 éves Sofia magánélete ezidáig kimerült olyan hírekben, hogy ő is Kendall Jenner, na meg Gigi Hadid egyik jó barija, és év elején még volt valami félig komoly pasija is, aki ugyebár már biztosan a múlté.

Stílusa ugyanolyan sokszínű mint kortársaié, a grunge vonaltól kezdve, az elegáns darabokon át minden szóbajöhet nála. Remekül passzolt Madonna Material Girl kampányába és teljesen otthonosan érzi magát a divatbemutatók első soraiban is.

Az, hogy pontosan Justin Bieberhez most milyen románc fűzi, senki se tudja. Az Insta-balhé után talán okosabbak leszünk, addig viszont maradjunk az öltözködésénél és nézzünk kicsit körbe a szettjei közt!

A galériára kattintva te is meggyőződhetsz róla, hogy Sofiában tényleg több rejlik, mint pár szaftos pletyka és érdemes odafigyelni erre a lányra...

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
20 divatérv Sofia Richie mellett

Az már biztos, hogy ezután a kis háború után már mindenki ismerni fogja a nevét. Arról nem is beszélve, hogy ha ez a lány megért ennyi hajcihőt, akkor könnyen lehet, hogy Justin se pár hétre tervez vele! Hamarosan úgyis kiderül....

Mit gondolsz? Lehet, hogy egy új IT girl van a láthatáron?

Olvasd el ezt is!
Nicole Richie fantasztikus átváltozása: duci celeblányból stílusos anyuka