Tovább gyűrűzik a Selena-Justin botrány: az énekes törölte magát Instagramról!

Joy.hu

Egyre durvább az üzengetés a két sztár között...A legújabb posztokban Selena már megcsalást is emleget!

Pár napja indult a kommentháború, és még mindig nem csillapodik: Justin és Selena üzengetése egyre inkább eldurvult! Az alábbi cikkünkben elolvashatod hogyan kezdődött az egész vita, ami most még jobban elfajult:

Olvasd el ezt is!
Sztárháború! Selena Gomez beszólt Justin Biebernek és új barátnőjének

Az énekes legújabb üzenete Selenának pedig így hangzik: "Vicces, hogy egyesek engem használnak fel arra, hogy magukra írányítsák a média figyelmét! Szomorú. Én nem az az ember vagyok, aki gyűlöletet akarna kapni bárkitől, és remélem, hogy ti is inkább kedvesek lesztek egymással és az én barátaimmal is. És igen, szeretem a rajongóimat!"

Sofia és Justin: a srác rajongói nem igazán örülnek az új szerelemnek...

Persze nem kellett sokat várni az énekesnő válaszára sem: "Vicces, hogy akik többszörösen megcsalták a párjukat, azok mutogatnak ujjal azokra, akik megbocsátóak és támogatók voltak az egész idő alatt. Nem csoda, hogy a rajongók mérgesek. Szomorú. Minden jót!"

Erre Justin a következőt írta: "Szóval én megcsaltalak... Akkor talán elfeledkeztél magadról és Zayn-ról?" (Zayn Malikra, a One Direction énekesére célozva ezzel).

A legújabb hír pedig nem más, mint hogy Justin törölte magát Instagramról, ahogy azt korábban már pedzegette! A nagyjából 80 millió követővel rendelkező sztártól valószínűleg erre senki sem számított, így Selena is meglepődve fogadta a hírt. Majd nem sokkal ezután az énekesnő megbánását fejezte ki Snapchaten a korábbi kommentjei miatt, az alábbi fotóval:


Nos, reméljük, hogy itt le is zárul a vita, mert ha így folytatják, valószínűleg mindketten csak rosszul jönnek majd ki a dologból...

Olvasd el ezt is!
Selena Gomez elzúgott a színpadon, de úgy kezelte a helyzetet, mint egy profi