5 gondolat, amit minden vastag combú lány ismer

Nagy Enikő, Vous.hu

Ahány lány, annyiféle méret. Van, aki túl magas, valaki pedig azzal küzd, hogy ne nézzék huszonévesen is gyereknek az alacsonysága miatt. Vannak, akik a nagy hasuk miatt panaszkodnak. Mások alig várják, hogy pár kiló felszaladjon rájuk. És vannak, akiknek kicsit vastagabb a combjuk...

Számos dologgal kell megküzdenie azoknak a csajoknak, akik nincsenek megelégedve magukkal combtájékon. De mik a legádázabb gondolatok és helyzetek, amiket túl kell élnetek, ha az ő táborukat erősítitek? Nézzük!

1. A sortot felvenni mindig nagy falat Elborzaszt titeket a gondolat, ha csak rövidnadrágra gondoltok? Kezdjétek el időben felkeresni azokat a darabokat, amik kifogástalanul állnak rajtatok! Tényleg létezik ilyen sort, csak türelem kell hozzá, meg sajna némi zsebpénz.

Hogy mi a további 4 gondolat, amit miden vastag combú lány ismer? A CIKK FOLYTATÁSÁBÓL KIDERÜL!


A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!