Katy Perry is cipőtervezésre adta a fejét!

Ujvári Viki

Különleges cipőkből már biztosan nem lesz majd hiány, ha beköszönt a tavasz, ugyanis egy újabb celeb kollaboráció van láthatáron.

Nem csak a divatházak nevét öregbítheti egy-egy jól megválasztott híresség, hanem kedvenceink is könnyedén kiélhetik kreatív énjüket és picit kimozdulhatnak abból a művészi keretből, amibe szakmájukból kifolyólag tartoznak. Persze mindezt nem úgy kell elképzelni, hogy éjt nappallá téve rajzolgatnak és tervezgetnek. A folyamatból ők csak egy kis szerepet vállalnak magukra, a lényeg csupán annyi, hogy az elkészült darabok hűen tükrözzék az adott előadó stílusát.

Olvasd el ezt is!
Újabb kollaboráció a láthatáron: JLo betör a cipőbizniszbe

Rihanna és J.Lo után pedig most Kary Perry döntött úgy, hogy lábbelikhez adja a nevét. Az amerikai énekesnő a Global Brands Grouppal karöltve, próbál valami új színt hozni a cipőpiacra. A kollekció pedig előreláthatólag 2017 februárjában debütál majd!

forrás: Global Brands Group

A napvilágra került tervek alapján színes és egyedi szandálokban, stilettokban gondolkodnak és a hírek szerint sportcipő is lesz majd a repertoárban. Az árakat pedig megpróbálják a legpénztárcabarátabb módon megoldani, így 59 dollártól (körülbelül 16 ezer forint) már miénk is lehet egy Katy nevével fémjelzett darab.

forrás: Global Brands Group
forrás: Global Brands Group
forrás: Global Brands Group

Katy úgy nyilatkozott, hogy...

Az egyik kreatív célom az volt, hogy szerepet vállalhassak a megfizethető divat területén.

-

Ezt örömmel halljuk és reméljük a kész termékek sem okoznak majd csalódást a cipők szerelmeseinek!

Szerinted sikere lesz az énekesnő kollekciójának?

Nézd meg ezt is!
Katy Perry Rise videóklip premier - A riói olimpia himnusza!