Nagyon meglepő dolgokat árult el magáról Amy Schumer

Léderer Fruzsina

Milyen könyvet is adhatott volna ki Amy Schumer, ha nem elképesztően vicceset? Meglepő, hogy érzelmes és kitárulkozó részek is olvashatóak benne.

Mindenki kedvenc női humorista színésznője, Amy Schumer érzelmes és egyben rettentő vicces könyvet adott ki életéről. A The Girl With The Lower Back Tattoo (azaz A deréktetkós lány) című műben több érdekes dolgot is elárul magáról.

28 férfival volt együtt.

Amy beszámol arról könyvében, hogy egész pontosan hány férfivel szexelt eddigi élete során, ez a szám pedig 28.

Rögös út vezetett a sztárság felé.

Az önéletrajzában a következő munkákat sorolhatja fel: kosárlabda bíró, bébi modell, Gretl a Muzsika hangjaiban, gyermekmodell, sampon reklám szereplő, aerobik oktató, egy leszbikus bár pultosa és trafikos eladó.

Egyszer felespoharakat lopott egy boltból...

... 7 évvel a 21. életéve előtt, azaz mielőtt legálisan ihatott volna. Ehhez ráadásul egy műrasztákkal feldíszített sapkát viselt, hogy ne ismerjék fel.

Édesanyjával nagyon bonyolult a kapcsolata.

Amy nagyon családközpontú, de szerinte édesanyja nem az. Állítása szerint gyerekkora óta manipulálta őt és testvéreit is anyjuk, nem volt vele egyszerű a kapcsolat.

Összesen egy egyéjszakás kalandja volt.

A fickó egy bűvész asszisztense volt.

Éveket töltött egy nagyon rossz kapcsolatban.

Az ex erőszakoskodott vele, kinevette teste miatt, rendszeresen gúnyolta, egyszer még életveszélyesen is megfenyegette. Miután véget vetett a kapcsolatnak, egyszer még visszament a férfihez, de utána végleg megszabadult tőle.

Olvasd el ezt is!
Amikor világsztár a legjobb barátnőd: Amy Schumer koszorúslányként tündököl


Meglepődtél valamelyiken?