Megjelent a JOY 2016-os szeptemberi száma JOY Sulinapok-kuponokkal!

Promóció

Keresd a legfrissebb JOY-t kedvezményes kuponokkal!

Ne szomorkodj, hogy véget ért a nyár, inkább használj ki minden lehetőséget, amit az ősz ad! Elsőként a kedvezményes kuponokat, amelyeket számos helyen tudsz érvényesíteni. Részletek a magazin 91. oldalán!

Ismerd meg jobban címlaplányunkat, Gigi Hadidot, akinek az élete egy valóra vált tündérmese. Hogy vannak-e benne gonosz boszorkányok és fehér lovon érkező szőke hercegek? A 34. oldalon kiderül!

Összegyűjtöttük az ősz legnagyobb durranásait: most megtudhatod, milyen ruhákat és sminktermékeket kell beszerezned az új szezonra, hogy igazán trendi lehess!

Persze mit sem érnek az új cuccok és kencék, ha nem vagy kibékülve magaddal és nem ismered igazán magad… Ehhez nyújtunk egy csomó segítséget: Dosszié blokkunkban olvashatsz arról, hogyan élheted meg még inkább a nőiességedet, és mit tegyél, ha úgy érzed, egy felnőtt testébe zárt kislány vagy.

És ha már 100%-ig nő vagy, akkor indulhat a hódítás! Ezúttal sms-ben! Válj mesterévé a szextingnek, és tüzeld fel a pasidat úgy, mint eddig még soha!

Ilyen kuponokat találsz a magazinban:

576KByte, Eset Smart Security, Heavy Tools, iCentre, IDesign, Kika, Lidl Lupilu és Pepperts termékekre, Maybelline, Nike, Sony, H&M gyerek, C&A, Shape, Men's Health, Éva magazin, InStyle.