5 módszer barna haj természetes világosítására

Léderer Fruzsina

Ha nem szeretnéd elveszteni hajfestés-szüzességedet, de azért világosabb hajra vágysz, van néhány ötletünk.

Megkímélnéd a hajad, de egy kis színfrissítésre vágysz? Próbáld ki a házi, szőkítő hatású megoldásokat, amelyek egyáltalán nem ártanak a tincseidnek, de csodás eredményt érhetsz el velük akkor is, ha természetes melírt szeretnél, és akkor is, ha ombrét varázsolnál magadnak.

1. Kamillatea

Ha igazán sötét sörénnyel rendelkezel, és arany fényt szeretnél neki adni, főzz kamillateát 2-3 filterrel vagy szárított kamillából. Hagyd állni 10 percre, majd mikor kihűlt, öltsd le vele a hajad, és hagyd így éjszakára. Ezt a rituálét annyiszor elvégezheted, ahányszor csak akarod, nem károsítja a hajszerkezetet.

2. Citrom

Vágj félbe egy citromot, és húzogasd végig a hajad szőkíteni kívánt részein. Nyomkodd bele jól a levét a tincseidbe, majd ha teheted, menj napra, hogy a napfény még jobban segítse a szín világosodását.

3. Fahéj

Nem csak nagyon finom, de remek hajvilágosító eszköz is a fahéj. Keverj össze 10 evőkanál fahéjat vízzel csomómentesre. Mosd meg a hajadat, tedd rá a végekre kedvenc balzsamodat, majd ehhez add hozzá a fahéjas-vizes keveréket. Hagyd rajta 5-10 percre majd mosd le. Néhányszor ismételd meg a műveletet egy héten, és látni fogod, hogy csodát tesz a hajszíneddel.

Olvasd el ezt is!
3 bőrszépítő almás pakolás

Ha kíváncsi vagy még 2 házi praktikára, !