Kertmozik a Balatonnál – mozizz a szabad ég alatt!

K. V. / Éva magazin

Meleg nyári estéken egy jó film a csillagok alatt! Kell ennél több a kikapcsolódáshoz? Ezeken a helyeken kertmozizhatsz a Balaton partján!

Aki már volt kertmoziban, az valószínűleg nosztalgiából vágyik rá, hogy nyáron újra a szabad ég alatt nézhesse a legjobb filmeket; aki pedig nem, azt minden bizonnyal hajtja a kíváncsiság, hogy vajon miért is ennyire klassz dolog a kültéri mozizás.

Ha a Balcsinál pihenünk a nyáron, akkor szerencsére minden esélyünk meg van rá, hogy kifogjunk egy-egy vetítést, és hogy újra átéljük gyerekkorunk mozi élményét. Íme, ezek a jelenleg is működő kertmozik a Balaton partján.

forrás: kertmozi.hu

# Balaton mozi – Északi part (több helyen)

Az északi parton egy hálózat alá tartoznak a kertmozik, Balaton mozi néven működnek. Az éppen aktuálisan futó filmeket tekinthetjük meg ezekben, amelyek Balatonakaliban, Balatonudvari-Fövenyesen, és Révfülöpön találhatók meg. Mindegyik mozi közel 200 főt tud befogadni, és valamennyi részben, vagy teljesen akadálymentesített, valamint kutyabarát.

Bővebb infó: www.balatonmozi.hu

# Kálmán Imre Szabadtéri Színpad – Siófok

A siófoki Jókai parkban található ez a szabadtéri színpad, ahol idén nyáron leginkább vígjátékokat, gyerekműsorokat lehet megtekinteni. A büfében a szokásos üdítők mellett fröccs és hideg sör is kapható, ami lássuk be, nem tartozik hozzá a megszokott moziélményhez! A vetítések ingyenesen látogathatók.

Bővebb infó: www.kulturkozpont-siofok.hu

forrás: welovebalaton

ÖSSZEÁLLÍTÁSUNK FOLYTATÓDIK – KATT IDE!