5 kevésbé ismert név, akiket érdemes megnézned a Szigeten

Léderer Fruzsina

Milyen koncerteket érdemes megnézned a Szigeten? Van néhány jó tippünk!

A legnagyobb fellépők már hetek óta be vannak írva a naptáradba, a fesztiválszettedet összeválogattad, tudod, milyenek a legmenőbb fesztiválsminkek, és a körmeid is készen állnak a bulizásra. Bizonyára azért akad néhány olyan óra, amikorra még nincs betáblázva a programod, és tuti, hogy van néhány olyan fellépő, akikről még nem hallottál. Bemutatunk 5 előadót, akiknek érdemes megnézned a koncertjét.

Olvasd el ezt is!
Hamarosan Magyarországon lesz Rihanna: Íme, a 10 legjobb sminkje

CHVRCHES

Nagyon izgalmas szintipopot játszik a háromtagú CHVRCHES zenekar. 2012 óta a fél világot bejárták, mindenhol imádják az énekesnő hangját. 2015 óta felkerültek több tucat toplista vezető számai közé. Leghíresebb számaik a Guns, a Recover és a Never Ending Circles. Hallgasd meg őket az OTP Bank-A38 színpadon augusztus 15-én 20:15-től!

M38

A francia M38 formáció az utóbbi néhány évben főleg filmzenéket készített, de számos zseniális szintipop és indie sláger is a nevükhöz köthető. Ha szeretted A lázadó zenéjét, akkor mindenképp ott a helyed augusztus 15-én 23:45-től az OTP Bank-A38 színpadon. Sőt, nemsokára megjelenik a duo új albuma is.

Oscar and the Wolf

A belga zenekar azon kevés előadók egyike, amelyek a Szigeten nem csak hagyományos rockot, popot vagy elektrót játszanak majd, hanem neosoul, R&B vonulatú elektronikus zenét. Aki járt már koncertjükön, állítja, az énekes színpadi jelenléte különleges.

Jess Glynne

A brit énekesnő különleges hangjával egy ideje már elkezdett egyre feljebb törni a slágerlistákon. Pörgős és lassabb dalai egyaránt nagyon fülbemászóak. A 26 éves Jess tavalyi albumáról olyan slágerek lettek világhírűek, mint a Don't Be So Hard On Yourself és a Rather Be. Az OTP Bank-A38 színpadon lép fel augusztus 16-án 20:15-kor.

Breathe Carolina

A denveri formáció zenéjére hatalmasat pöröghetsz, ha kedveled az elektronikus zenét. A bandának már négy albuma megjelent, rendszeres vendégei külföldi fesztiváloknak. Augusztus 13-án 23:30-tól ugrálhat a közönség a slágereikre a Telekom Arénában.


Bulizz egy hatalmasat!