Fridi nem finomkodik: beszólt Sebestyén Balázsnak, kollégájukra tett megjegyzései miatt

TV2
Joy Magazin

Ráadásul a nyilvános vitába Nánási Pál is beszállt: nézd meg, hogy miről is van szó!

Egy nemrégiben megjelent magazin nagyinterjújában, Balázs a következőket nyilatkozta egykori RTL-es kollégájáról, Ördög Nóráról:

Ha Ördög Nórit hajnali kettőkor felkelted, akkor is ledarálja neked a telefonszámot, és belenéz a megfelelő kamerába, de ez személyiség kérdése. Neki nincs is másmilyen személyisége… (...) Korábban jó csaj volt, de a TV2-nél nem találnak neki jó frizurát és öltözetet… (...) Kevés személyiség, nagy hang. De Ördög Nórát így szeretjük.

-
forrás: RTL Klub
Korábban együtt vezették az X-Faktort

A műsorvezető nem először tett ilyen jellegű megjegyzést Nórára (és más kollégáit sem kímélte), ebből lett elege Friderikusz Sándornak, aki egy kemény hangvételű nyílt levélben ment neki Balázsnak. 'A kiskirály meztelen' című írásában amellett, hogy megvédi Nórát, Balázs munkásságát is elemzi és bírálja: "De Ördög Nóra évek óta profi műsorvezető, akiről az a kialakult és megalapozott szakmai konszenzus (tehát nem csak az én véleményem!), hogy abban a műfajban, amelyet választott (a szórakoztató műsorok vezetése) ma igenis ő a legjobb! Balázsnál történetesen kilométerekkel jobb! Nóra ugyanis profihoz illő módon mindig határozott, hervadhatatlanul kedves, egyszerre szép és bájos (mellesleg, akkor is az volt, amikor az RTL-nél dolgozott, azóta is az, amióta a TV2 szerződtette), finom jelenség, soha nem közönséges és igenis erőteljes egyéniség. (...)"

Olvasd el ezt is!
Megszűnhet a magyarok kedvelt rádióműsora - Ezek a sztárok veszíthetik el a munkájukat!

Ezzel az írással kapcsolatban tett közzé egy rövid posztot Nóra férje, a fotós Nánási Pál, aki megköszönte Fridinek, hogy leírta az ő személyes véleményét is az esetről:

Napokig fortyogott bennem a düh Sebestyén Balázs tiszteletlen kijelentésével kapcsolatban, amit Nóriról a Forbes magazinban mondott. (Ráadásul mindezt egy olyan toplista kapcsán készült cikkben, ahol Nóri az első helyen végzett többek között a profizmusa és a hitelessége miatt, Balázs pedig a negyedik helyen.) Megírtam 10 különböző választ, de végül Nóri arra kért, ne publikáljam. Szerencsére Friderikusz Sándor - a legnagyobb meglepetésemre - megtette helyettem. Köszönöm, Sándor.

- Facebook/Nánási Pál


Mi a véleményed Balázs megjegyzéseiről és Fridi leveléről?