Pálmai Anna: "Nem akartam tovább hazudni magamnak!"

Horváth Péter
Joy.hu

A gyönyörű színésznő stílusát, sokszínűségét sokan csodálják: ezzel mi sem voltunk másként! Vele készült interjúnkban a divat- és szépségtippjein kívül a nyaráról és legújabb munkáiról is mesélt.

Nemrég jöttél haza Görögországból: ki tudtad pihenni magad? Milyen volt a nyaralás?

Gyerekkoromban voltam először Görögországban, csodálatos nyarak voltak, így azóta is gyakran visszajárok. Most két barátnőmmel utaztam egy pici szigetre, akikkel pár órás repülés után megérkeztünk a földi paradicsomba. A víz türkizkék, hűvös és kristálytiszta, fenségesek a kaják és mivel este elkezd fújni a szél, enyhül a forróság: éjjel nagyokat lehet aludni. Ilyenkor töltöm fel újra az év közben lemerült energiakészleteimet.

A nyár további része munkával telik, vagy lesz még időd a pihenésre? Ha dolgozol, akkor mi az, ami most lefoglal, illetve mire készülsz az őszi szezontól kezdve?

Augusztus 15-től újra próbálni kezdjük Szegeden a Tévedések Vígjátékát, amiből 27-én lesz az előadás a Dóm téren... Tavaly nagy öröm volt ez a próbafolyamat, fontos szakasza az életemnek szakmailag és emberileg egyaránt. Hatalmas élmény több ezer ember előtt játszani, még soha nem éreztem ehhez fogható halálos izgalmat színpadra lépés előtt. De annak ellenére hogy így féltem, rohadtul élveztem játszani! Ennek a produkciónak köszönhetem Szinetár Dóri barátnőmet is, szóval kivételes helyen van a szívemben ez az egész ügy. Szeptembertől indul az új évad a Katonában, két új bemutatóm lesz, addig pihenek, amennyit csak tudok.

forrás: Horváth Péter

Hallhattuk a hírekből, hogy már forog a Válótársak új évada: te is játszol az új részekben? Milyen élmény volt a sorozat forgatása, kivel volt a legjobb együtt dolgozni a színészek közül?

Mikor Kovács Dani rendező felhívott, hogy rám gondolt, nagyon megörültem, mert már évek óta nem forgattam semmit. Nem tudom, milyen csillagoknak kell együtt állnia ahhoz, hogy az ember filmezzen, nekem nagyon rapszodikus az utam ebből a szempontból. Mindenesetre ki voltam már éhezve egy forgatásra és elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy egy ilyen színvonalas munkában vehettem részt. Amúgy nem vagyok szégyenlős, de vetkőztem már eleget színpadon és filmen is, így ha ma megkeresnek egy ilyen vagy ehhez hasonló szereppel, amiben nem látok színészi kihívást, csupán a szexi csajt vagy a vetkőzős lányt kell játszani, akkor már nem feltétlenül vállalom el. A Válótársakra azért mondtam igent, mert Stohl Andrást ezer éve ismerem és szeretem, tudtam, hogy a figyelmessége és a profizmusa garancia lesz arra, hogy egy pillanatig nem fogom magam kényelmetlenül érezni a felvételek közben. Rengeteget röhögtünk, szuper munka volt, ám második évad már nélkülem forog sajnos.

Hogyan jellemeznéd a stílusodat?

Amilyen kedvem van, mindennap más. :)

forrás: Horváth Péter

Mik a kedvenc nyári ruhadarabjaid, kiegészítőid, amikről ebben az évszakban nem tudnál lemondani?

Imádom a crop topokat és a laza szoknyákat színes tornacipővel! Abszolút slágerei a nyárnak! De mivel táska - és cipőmániás vagyok, ezekből sosem elég!

Mi az, ami ilyenkor mindig van a táskádban?

Ásványvíííííííííz!!!!!!!!!!!! Na meg az arany csillámos bronzerem és a pink Mac rúzsom!

'A leginspirálóbb híresség' kategóriában te is jelölt vagy a JOY és az F&F bloggerversenyén. Téged mi/ki inspirál a mindennapokban? (akár munkában, öltözködésben...)

Egy évvel ezelőtt aggasztó egészségi állapotban voltam, de éreztem, képtelen vagyok egyedül kimászni ebből a gödörből. Kisvártatva eljött a nap, amikor megijedtem annyira, hogy elhatároztam, életmódot váltok. Nem akartam tovább hazudni magamnak, így megkerestem Tomán Szabinát, akinek az életem gyökeres megváltozását köszönhetem. Az ő fehérjediétája segítségével új alapokra helyeztem az étkezési szokásaimat, minek következtében megszabadultam tíz kiló súlyfeleslegtől és a bűntudattól, ami a hibás táplálkozás miatt jellemezte a mindennapjaimat. Szóval, ha meg kell, hogy nevezzek valakit, aki inspirál a mindennapokban, egyértelműen Tomán Szabina, illetve a Toman Lifestyle program az, ami elsőre eszembe jut. Az ő körültekintő szaktudása és baráti támogatása nélkül ma nem tartanék ott, ahol tartok.


Szavazz te is a kedvencedre a különböző kategóriákban a JOY&F&F Az év divatbloggere versenyén IDE KATTINTVA , és nyerj!

Olvasd el ezt is!
Odett stílusa: nézd meg az énekesnő 3 kedvenc fellépős szettjét!