Egyszínű és nagyszerű, avagy így legyél feltűnő nyáron!

Ujvári Viki

A monokróm irányzat még mindig nagyon népszerű, nyár lévén pedig a hagyományos színeket egy kicsit harsányabb változatokra cserélheted.

Pár hete Rita Ora tetőtől-talpig sárgában lejtett végig New York utcáin és annyira ügyelt az összhangra, hogy még a cipőjét is a szettjéhez igazította. A 25 éves énekesnőnek egyébként nem ez volt az első monokróm lépése, így nagyon úgy tűnik, hogy neki bevált ez az irány.

A monokróm öltözködés minden szezonban velünk van, de itthon leginkább visszafogott formában találkozhatunk vele. Nyár lévén viszont, egy outfit erejéig lépj ki abból a bizonyos komfortzónádból és válassz egy merészebb árnyalatot!

Olvasd el ezt is!
A narancssárga ötven árnyalata: ez a nyár új trendszíne!

Az egész titka mindössze az, hogy egymáshoz közelálló színeket kombinálj, így az összkép és a látvány egységes lesz. Arról nem is beszélve, hogy optikailag karcsúsíthat, sőt nyújthat is, hiszen az egyforma színek egységét semmi se töri meg. Így az összeállítás tényleg magában hordoz egy kis vizuális csalást. A legjobb pedig az, hogy hibázni nem lehet ebben, így nincs mitől félned!

Kell ennél több? Azt gondoljuk nem, maximum pár meggyőző street style fotó...:)

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Egyszínű és nagyszerű, avagy így legyél feltűnő nyáron!

Ugye milyen szuper? Te már régóta hódolsz a színesebb, nyári monokróm láznak?

Olvasd el ezt is!
Tudod, milyen színek állnak jól neked? Nyáron minden megváltozik!