Így változtatták meg teljesen hajukat a sztárcsajok

Léderer Fruzsina

Néhány sztár évek óta ikonikussá vált hajával hódít, és vannak olyanok is, akik olyan gyakran cserélik a frizurájukat, mint mások a cipőiket. Olyanok is akadnak, akik időnként nagyon meglepik a világot egy vadi új séróval.

A sztárcsajoknál gyakran jelenti a hajvágás azt, hogy valami nagy változás van az életükben, de vannak, akik csak simán meg szeretnék lepni a nagy közönséget valami újjal. Összegyűjtöttünk néhány stílusváltást a hírességek körében.

Gigi Hadid vágása

Az internet szinte felrobbant, mikor meglátták Gigi Hadid "új frizuráját". Senki sem értette, a szőkeség miért szabadult meg tincseitől, amikért mindenki rajong. Hamar kiderült, csak egy parókával szédítette az embereket.

Gigi Hadid
Kattints a kép felfedéséhez!

Ashley Benson újra szőke

A Pretty Little Liars Hannah-ja felváltva barna vagy szőke, attól függ, milyen kedve van. Már épp, hogy megszoktuk barnaságát, nyáron úgy döntött, mégis újra szőke lesz. Ki tudja ezt követni?

Ashley Benson
Kattints a kép felfedéséhez!
Olvasd el ezt is!
Kontyos lányok! Ezeket a bakikat ne kövessétek el

Pixiből újra hosszú lett Rita Ora haja

Rita Oránál sosem lehet tudni, épp milyen kedve van, hosszú vagy rövid hajas. Míg tavasszal egész rövid pixi fazonnal láthattuk, nyárra ismét hosszú, szőke séróval mutatkozik.

Rita Ora
Kattints a kép felfedéséhez!

Katy Perry, a dögös vörös

Mi abszolút megszavaztuk volna, hogy Katy Perry maradjon vörös, de az énekesnő úgy döntött, marad inkább a megszokott fekete hajnál, így csak rövid ideig élvezhették a rajongók a megváltoztt frizurájának látványát.

Katy Perry
Kattints a kép felfedéséhez!

Jennifer Hudson bevállalta a majdnem kopasz fazont

Az énekesnő nem csak jó pár kilótól, de hosszú hajától is megvált. Először csak a pixi fazonig merészkedett, majd úgy döntött, kipróbálja a majdnem kopaszságot. Merész, de tudja viselni.

Jennifer Hudson
Kattints a kép felfedéséhez!


Neked hogy tetszenek jobban? A régi vagy az új frizurákkal?