Kontyos lányok! Ezeket a bakikat ne kövessétek el

Turánszki Emőke, Vous.hu

Ilyenkor nyáron a legegyszerűbb és legpraktikusabb hajviselet a konty. Azonban a konty adta lehetőségektől hajlamosak vagyunk elkényelmesedni és bizonyos hajrituálékat szépen lassan elhagyunk. Bár hatalmas divat a kócos konty, ezeket a hibákat ne kövessétek el!

Ha nyár, akkor konty, hiszen ez a legpraktikusabb séró, a konty a megmentőnk, hogy a legnagyobb hőségben ne rohanjunk a fodrászhoz levágatni a hajunkat. Azonban megszoktuk, illetve elkényelmesedtünk a konty adta lehetőségektől. Gondoljatok bele, reggel felkelünk, kontyba vágjuk a a hajunkat, és le van tudva az egész hajmizéria. Az pedig, ha kiáll itt-ott egy-egy kósza tincs, még trendibbé teszi a sérót. Ez így rendben is van, de ha sokszor választjátok a kontyot, ezeket a hibákat ne kövessétek el.

1. Fésülködés

Ne hanyagoljátok el a fésülködést sem, mivel ha nem fésülködünk rendszeresen, amikor a fésű közelébe kerül a hajunk, több hajszál fog kihullani, főleg, ha utána ránézünk a hajkefére.

A CIKK ITT MÉG NEM ÉRT VÉGET, A FOLYTATÁSÉRT KATTINTSATOK!


A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!

Turánszki Emőke, a Vous.hu szerzője:

Egy ízig-vérig pesti lány vagyok, imádok öltözködni, „csajnak lenni”. Minden helyzetben a pozitívumot látom meg, ezért ritkán szomorkodom. Karakán, szókimondó, ugyanakkor empatikus csaj vagyok. Szeretek viccelődni, így általában sikerül megtalálnom a közös hangot másokkal, ezért gyakran zeng a vihogásunktól a ház.