Miért olyan hatásos az ultrahangos arckezelés?

Léderer Fruzsina

A szépségiparban használt eljárások egyre fejlettebbek. Míg néhány éve azon csodálkoztunk, ha piacra dobtak egy új arctisztítót, mostanra már nem lepődünk meg azon sem, hogy az ultrahangot arcon is alkalmazzák.

Az ultrahangos kezelések alatt különböző hullámhosszokon rezgetik az arcot, stimulálva ezzel a kollagéntermelést a bőr alatt. Minél több kollagént termel a szervezet, annál feszesebb és simánb lesz az arc. Az ultrahang hullám mélyen az arcbőr alá jut, és az arcizmokon áthatolva indítja be a kollagéntermelést. Még a lézer sem képes ilyen mélyre jutni. Az eredmény azonnal látható, egy kezelés alatt feszesedik az arc. Ráadásul semmilyen mellékhatásra nem kell számítani az ultrahangos kezelések esetében.
Először hámlasztással készítik fel az arcot az ultrahangra, majd emelő hatású és hidratáló zseléket juttat a kezelő szakember a páciens bőrébe. Sokkal több hatóanyag kerül így az arcbőrbe, mintha csak egyszerűen rákennék.

A kezelés nem fáj, sőt, kifejezetten jó érzés. Egy kicsit talán csikizhetnek az ultrahang hullámok, de hamar meg lehet szokni és relaxáló élményben lesz részed.


Szépülj a Helia-D Herba-Kastélyban, próbáld ki valamelyik szépítő-kényeztető kozmetikai kezelést, például a Tokaji újjászületést vagy a Tokaji nemességet! Kattints ide a részletekért!

Olvasd el ezt is!
30 szépségszabály 30 felettieknek, ha szeretnének lassabban öregedni