Nézz bele! Hamarosan itt a Suicide squad (16)

Promóció

Az Öngyilkos osztag c. film főszereplői: Will Smith, Jared Leto, Ben Affleck, Cara Delevingne, Margot Robbie, Scott Eastwood, Viola Davis, Jai Courtney, Joel Kinnaman. Kell ennél több?

Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok… mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.

Talán a legrégebben, legjobban várt képregény-megfilmesítésben az antihősökből álló szupercsapatot igazi sztárválogatott kelti életre. Will Smith (Deadshot), Batman egykori ellenfele; Jared Leto (Joker), akinek gyilkos a humora; Joel Kinnaman (Rick Flagg) katona; Margot Robbie (Harley Quinn), Joker barátnője; Jai Courntey (Bumeráng), aki energiával dobálózik; Cara Delevingne (Enchantress), a veszélyes boszorkány.



Mozibemutató: 2016. augusztus 4.
Eredeti cím: Suicide Squad
Színes amerikai film
Gyártó: DC Entertainment, Warner Bros.
Játékidő: 123 perc
Korhatár: 16
Facebook