Kiderült, kinek az oldalán áll Calvin Harris a Kimye-Taylor Swift vitában?

Alberti Petra Bianka

Bár a szakításuk nem volt épp nyugodt és csendes, azért ez meglepett minket…

Olvasd el ezt is!
Videó Jennifer Lopez szülinapjáról: így rázta az énekesnő!

Jennifer Lopez 47. születésnapján gyűlt össze a celebvilág színe-java, jelen volt Calvin Harris és Kim Kardashian is, akik gond nélkül fotózkodtak együtt, sőt, állítólag kifejezetten jól mulatták az időt egymás társaságában!

Olvasd el ezt is!
Így durvult el szép lassan a Taylor-Kanye háború: újabb celeb szállt be, aki alaposan lejáratta magát!

Mostanában minden attól hangos, hogy mekkora balhé van Taylor Swift és Kanye West között, a legújabb közösségi média háborót pedig Mrs. West robbantotta ki, ugyanis Kim egy rögzített telefonbeszélgetésről osztott meg videót, amin Taylor és Kanye az ominózus dalról beszélnek, amiben nem épp kedves szavakkal illeti Kanye az énekesnőt. A sztárvilág azonnal állást foglalt, ki kinek ad igazat. Úgy látszik, Calvinnek nincs ellenérzése Kimye-ékkel szemben…

Olvasd el ezt is!
Calvin Harris kemény üzenete Taylornak: "Nem engedem, hogy lejárass!"

Hiába töltött együtt 15 hónapot Taylor pasijaként, az utóbbi hetekben csak balhéznak, így annyira nem meglepő, hogy nem védi mellszélességgel az exét, bár köztünk szólva azért inkább az lenne a szép, vagy ha szimplán semleges marad.

A Us Weekly forrása szerint Kim és Calvin mosolyogva beszélgettek egy ideig egymással. Persze ennyiből nem derül ki, hogy öribarik lennének mostantól, de a kommentelők azonnal felkapták a sztorit.

Szerinted Calvinnek illene Taylor pártját fogni ebben a vitában?