Wow, ezt hallanod kell! Így karaokezik Michelle Obama!

Ujvári Viki

A tengerentúlon futó talkshow-k itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mi pedig örömmel számolunk be minden egyes érdekességről.

James Corden legutóbb egészen Washingtonig ment, hogy aztán Michelle Obama-val hozzon össze egy újfent vicces, karaokes anyagot. Most persze kivételesen nem a közutakat használták a jókedvű autókázásra, hanem a Fehér Ház körül korzóztak.

Nézd meg ezt is!
Látnod kell! Gwen Stefani, Julia Roberts és George Clooney együtt karaokezik

Ezt talán felesleges is mondani, de azért mondjuk: Michelle ismét hozta a megszokott csinos vonalat, csak semmi cicoma, semmi felhajtás, egy egyszerű hétköznapi piros, fehér mintákkal tarkított ruhát viselt.

Természetesen azért egy First Lady-t nem lehet teljesen kibillenteni a szerepéből, főleg ha nyilvános szereplésről van szó, így próbált kicsit komolyabb is lenni. Két dal közt kampányolt egy picit az elzártabb térségekben élő nők oktatása mellett, és hangot adott ennek fontosságáról.

Milyen Michelle és a Snapchat kapcsolata? Vagy éppen mi hiányzik majd neki a legjobban férje mandátumának lejárta után? És hogy került oda hirtelen Missy Elliott?

Az alábbi videóból megtudhatod...

Természetesen Instagramra is került fotó, egy amolyan történelmi jelentőségű Snapchat bizonyíték!

És még egy...

Végül egy kincs a Snapchat-ről...

forrás: popsugar.com

Egy dolog biztos, bárhogy is alakulnak az elnökválasztások az Egyesült Államokban, nekünk hiányozni fog az Obama család. 8 év mégiscsak 8 év... Talán ők voltak az elsők, akik kicsit átírták az emberek elnökről és elnöki családról alkotott véleményét. :)

Hogy tetszett a videó?