4 dolog, amit nyugodtan eltitkolhatsz a szerelmed elől

Europress
Birta Brigi

Igen, egy igazán biztos párkapcsolat a bizalomra épül, mégis van néhány olyan információ, amelyet ha visszatartasz, elkerülheted a fölösleges konfliktusokat. Ezeket nyugodtan elhallgathatod a pasid elől:

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amikkel a kiegyensúlyozott párok nem foglalkoznak

Hogy tök bénának tartod a legjobb haverját

A barátját valószínűleg régebb óta ismeri, mint téged, és rengeteg szuper élmény köti őket össze. Ha szemétnek találod, és nem bírod elviselni, természetesen meg kell beszélni a szerelmeddel, de csak ha szimplán idegesítőnek tartod, akkor azt jobb magadban tartani. Amennyire csak lehet, csökkentsd le a találkozásokat, és ha egy társaságban is vagytok, próbálj meg a többiekre koncentrálni!

Hogy milyen helyes a munkahelyeden a recepciós fiú

Ha valakibe komolyan belehabarodsz, az sokat elárul a kapcsolatotokról, de ha csak arról van szó, hogy szimplán helyesnek tartasz egy másik srácot, azzal nincs semmi gond. Ez az infó pedig fölösleges feszültséget szülne, amire nincs szükséged, ugye?

Olvasd el ezt is!
Ha ez van rajta, jobban bejön a pasi

Hogy nem szereted az édesanyja főztét

Mindenki nehezen viseli, ha a szüleit kritizálják, még akkor is, ha ők is folyamatosan kritizálják őket. Csak olyan esetben tedd szóvá az antipátiádat a szerelmednél, ha komolyabb ügyről van szó, de ha csak mondjuk a főztjét nem szereted, vagy hogy sokat pletykál, üld végig mosolyogva a családi összejöveteleket, jobban jársz vele...

Hogy rád nyomult egy pasi a legutóbbi buliban

Az, hogy jócsaj vagy és kapós, az neki sem újdonság, szóval biztosan gondolja, hogy más pasiknak is tetszel. Nem kell féltékennyé tenni azzal, hogy kihangsúlyozod, hogy ezt, jobb a békesség.

Ezek nem is olyan nagy titkok, ugye?

Olvasd el ezt is!
4 dolog, amit egy magabiztos nő nem tesz meg egy pasi kedvéért