Őszi darabok nyári környezetben: a garbós ruha!

Ujvári Viki

Nincs arra vonatkozó szabály, hogy az őszi darabokat ne lehetne már most kicsit előrébb hozva, itt-ott becsempészni a nyári kedvenceink közé.

Soha nem lehet elég korán elkezdeni a trendszemlét, hiszen az üzletekben hamarosan helyett kapnak a melegebb rétegek, éppen ezért a felkészültség ezen témában csak hasznunkra lehet.

A garbó sokaknak egyet jelent a hűvösebb hónapokkal, ami nem is csoda, hiszen egy a nyakat kellemesen körülölelő darabról van szó, ami remekül kivédi a hideget. Na, és ha ez a megoldás egy ruha képében jelenik meg? Igen, most elsősorban a garbós ruhára gondolunk!

Olvasd el ezt is!
Megosztó trend, ami két hónap múlva egész Hollywoodot meghódítja: a bársony

Amikor annyira lehűl a levegő, ahogy például most hétvégén is tette, akkor szerintünk semmi akadálya bevetni egy ilyen melegebb darabot. Az augusztusi esték pedig - az elmúlt évek tapasztalatai alapján - sok esetben már nem a kánikuláról szólnak, így akár már most elkezdhetsz kísérletezni egy-egy ilyen magasított nyakú gyöngyszemmel.

Mugler / Valentino / Paco Rabanne / Christian Dior

Talán nem mondunk újat azzal hogy: az idei őszi/téli szezon egyik trendje ez lesz.
Ennél klasszikusabb örök visszatérőt aligha találni, ezt pedig a tervezők is nagyon jól tudják, így élnek is a benne rejlő játékos lehetőségekkel.

Inspirációból pedig sose lehet hiány...

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Őszi darabok nyári környezetben: a garbós ruha!

Te szereted ezt a fajta ruhát?