Hogyan ne vessz össze a pasiddal a nyaraláson?

Europress
Birta Brigi

Az első közös nyaralás egy hatalmas lépés, de sok konfliktushelyzetet is magában hordoz. Ha te szeretnéd nyugodtan kiélvezni, figyelj oda ezekre:

Olvasd el ezt is!
A 10 legjobb kis fekete fürdőruha
Olvasd el ezt is!
Hurrá! Már Balatonföldváron is strandolhatunk a kutyánkkal

1) Mindenképpen beszéljétek meg előtte, hogy ki mit vár el az utazástól. Van, aki heverészni szeret a tengerparton, míg más a városokat vagy hegyeket járná. Ha nagyon különbözőek az elképzeléseitek, akkor igyekezzetek kompromisszumokat kötni. Egyik nap a strandon lesztek, a következőn viszont múzeumokat néztek meg. Ha semmi kedved hozzá, akkor is vállald be, mert ugyanannyit kell beleadni, mint amennyit elvársz!

2) Nem muszáj folyamatosan egymás nyakán lógnotok. Teljesen rendben van az is, hogy míg te a strandon olvasgatod a kedvenc könyvedet, a pasid elmegy felfedezni egy közeli várost. Persze egy szerelmes vakáción a pár leginkább együtt szeretne lenni, nem baj, ha egy-egy délelőttöt külön töltötök, nem dől össze a világ. Tudatosítsátok ezt egymásban.

3) Fogadd el azt, hogy a pasid olyan, amilyen. Azért mert te szeretsz sokáig fent lenni, esetleg bulizni, nem biztos, hogy ő is így van ezzel. Talán inkább kipihenni szeretné magát. A nyaraláson sem változik meg senki személyisége, így ha a mindennapokban valamit nem kedvel, vagy nem szívesen csinál, itt sem lesz sokkal több kedve hozzá!

Jó utazást kívánunk!

Olvasd el ezt is!
Nyári fogyókúra: ezeket a kajákat edd!