Gondoltad volna, hogy mobillal ilyen képeket lehet készíteni?

Kata

Ezek a fotók az iPhone Photography Award nyertesei.

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg az iPhone Photography Awardsot, amire a világ 139 országából küldenek be az amatőr, vagy éppen eléggé profi fotósok munkákat, melyeket kizárólag iPhone telefonokkal készítettek. A verseny díjazott képei elég jól példázzák, hogy ma már, ha van egy jó témád és meglátásod, néha egy telefon is éppen elég ahhoz, hogy elkattintsd a tökéletes fotót.

A versenyre több ezer pályamunka érkezett idén is, melyekből egy fődíjast és három nagydíjast választottak ki. Emellett pedig még 19 kategóriában jelöltek meg első, második és harmadik helyezetteket. A kategóriák között olyan tipikusnak is mondható fotóstémákat adtak meg a szervezők, mint: absztrakt, tájkép, virágok, naplemente, utazás vagy fák.

A nagydíjat a kínai Siyuan Niu kapta "A férfi és a sas" című képéért, második a lengyel Patryk Kuleta lett "Modern katedrálisok című fotójával, a harmadik díjat pedig az amerikai Robin Robertis vitte el 'Hajlik a szélben' képével, holtversenyben a szintén amerikai Carolyn Mara Borlenghi "Meseország" témájú fényképével. Galériánkban megnézheted a legjobb fotókat!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
iPhone Photography Awards - A legjobb képek

Melyik kép a kedvenced?