Kötelező lábápoló tippek szandál viseléshez

Léderer Fruzsina

Mindegy, hogy gladiátor, lábujjközös vagy klasszikus a nyári szandálod, egy a fontos: a lábad legyen mindig ápolt.

Ahhoz, hogy nyitott cipőkben hódíthass, elengedhetetlen, hogy szép és ápolt lábaid legyenek. Nem kell feltétlenül vagyonokat költened pedikűrözésre, elég, ha otthon elvégzel egy fürdőszobai rituálét, és már fel is kaphatod kedvenc surranódat. 4 lépésben tökéletes lábakkal büszkélkedhetsz majd. Jól figyelj!

1. Áztatás

Készíts a kádba vagy egy lavórba langyos vizet, és áztasd bele a lábadat 15 percre. A szuperpuha hatás érdekében a vízbe tegyél egy pár csepp teafaolajat vagy kókuszolajat.

forrás: Europress

2. Sarok és talp radírozás

Egy kis szódabikarbónával dörzsöld át a lábfejed legkényesebb részeit, például a sarkadat és a talpadat, ahol a legkeményebb a bőr. Ezután jöhet a habkő, amellyel ismét átdörzsölöd a bőrt, úgy, hogy a szódabikarbónát rajtahagyod.

3. Körömformázás és festés

Fontos, hogy a harmadik lépés legyen ez, hiszen ekkora már felkészültek a körmök, de még nincs bekenve a lábad hidratáló krémmel, tehát nem csúszik a bőr. Reszeld olyan formájúra a körmeidet, amilyenre csak szeretnéd. Ezután zsírtalanítsd őket, és jöhet az alaplakk, majd a szín, majd egy réteg fedőlakk.

4. Hidratálás

Lakkozás után várd meg, míg teljesen megszáradnak a körmeid, ez biztosan legalább fél óra. Addig nyugodtan nézz meg egy részt a kedvenc sorozatodból. Ezután kend át jó alaposan mindkét lábadat hidratáló krémmel, és élvezd a puhaságot, és persze a kedvenc szandálodat!


Ha még nem szerezted be a nyári szandálodat, nézz körbe a Deichmann oldalán!

Olvasd el ezt is!
Legyen a fehér cipőd újra hófehér! Szuper tisztító trükk