Új sztárpár születik? Ezzel a híres énekesnővel nyaral Lewis Hamilton!

Reni

A Forma-1-es autóversenyző egészen Montenegróig ment, hogy kipihenje a most is zajló versenysorozat fáradalmait. És ebben egy csinos társa is akadt...

Talán nem véletlen, hogy az X-Faktor zsűritagjával, Rita Ora-val tölti ezt a néhány napot, akivel közös vízparti házat bérelt!

A The Sun által készített képeken és videófelvételen látszik, hogy felszabadultan érzik magukat egymás társaságában, a Forma-1 világbajnok slaggal locsolja Ritát, majd belöki a vízbe, akinek láthatóan nincs ellenére a játék.

Olvasd el ezt is!
Rita Ora kórházba került!

A 31 éves pilótát és a 25 éves énekesnőt egyébként hosszú ideje tartó barátság köti egymáshoz, ez a közeli kapcsolat tökéleletesen látszik a felvételeken is, hisz ami a játékot illeti, úgy tűnik, nem ismertek határokat. És igazából a videó alapján nagyon úgy tűnik, hogy ez már kezd több lenni köztük, mint szimpla barátság...

Rita egyébként orvosai tanácsára utazott Montenegróba pihenni, ahogy azt korábban megírtuk ugyanis, mentő szállította kórházba, ahol kimerültség miatt szorult akkor orvosi ellátásra.

Lehet, hogy létezik férfi és nő között ilyen szoros barátság, de vajon mit szól ehhez Palvin Barbi?

Olvasd el ezt is!
Friss fotók Palvin Barbara és Lewis Hamilton "barátságáról"