Friss fotók Palvin Barbara és Lewis Hamilton "barátságáról"

Joy.hu

Szerintetek több ez, mint barátság?

Talán Palvin Barbara az egyetlen olyan magyar híresség, aki szinte hetente fut össze olyan világsztárokkal, akikkel földi halandó soha az életben. A dolog érdekessége, hogy Barbink a legtöbb hírességgel baráti kapcsolatot is ápol, ilyen Justin Bieber, Leonardo DiCaprio, Eva Longoria, Karl Lagerfeld és Lewis Hamilton is.

Palvin Barbara azóta újra Lewis Hamiltonnal lógott, ami azért is érdekes, mert a cannes-i filmfesztivál óta gyakorlatilag nem telik el úgy hét, hogy ne készülne róluk közös fotó valamilyen eseményen, legyen az a világ bármelyik pontján. Barbi és Hamilton már idén tavasszal egymásra hangolódott a L'Oréal Paris partiján, aztán Cannes-ban már szinte minden nap együtt lógtak: az utcán, az afterpartikon és a jótékonysági vacsorákon.

Most Palvin Barbara Lewis Hamilton után repült: Monacóban múlatják az időt, ahol a Forma-1-es pilótának a hétvégén versenye is volt (amit sikeresen meg is nyert). Itt a magyar szupermodell gyakorlatilag végig együtt pihent Hamiltonnal: több fotó is készült róluk.

KATTINTS IDE a cikk folytatásáért és nézd meg a friss közös lesifotókat Palvin Barbiról és Hamiltonról.