Nem meglepő! Ez a pasik 5 kedvenc pontja a lakásban

Europress
Zubor Rozi - IgenAnya

Megkérdeztünk néhány pasit, melyek a kedvenc pontjaik otthonaikban. Nem lepődtünk meg a válaszaikon.

1. Nappali

"A tévé környéke és a kanapé!" - hangzott a válasz első megkérdezettünktől, Pétertől, akinek tehát kedvenc pontja a lakásban a nappali. Itt szokott ugyanis meccseket, filmeket, sorozatokat nézni, időnként játszani is, és hétvégente délutánonként nagyokat aludni a kanapén.

A legeslegjobb takarítási tippek,
amiket mindenkinek ismernie kéne!

2. Konyha

"A hűtő!" - felelte Dávid, aki komolyra fordítva a szót legjobban a konyhát kedveli a lakásban. És nem csak azért, mert ott az étel, hanem mert ő maga is szeret és rendszeresen főz is, így sok időt tölt a lakás ezen pontján.

Így rendezd át otthonodat,
ha fogyni szeretnél!

3. Garázs

Harmadik interjúalanyunk Bence volt, aki imádja az autóját és ha kell, ő maga javítja is meg azt. Szerencsés, mert kertes házban lakik, így külön garázsa is van, ahol előszeretettel hódolhat szenvedélyének. De mint elmondta, barkácsolni is itt szokott.

4. Grillező környéke

A nyári szezonban a kerti partik nagyon gyakoriak. Ilyenkor a főzni nem tudó, és nem is szerető férfiak is elfoglalják a grillező környékét, és maguk pácolják, sütik ki a finom húsokat. Tomi is, akinek most kifejezetten a kerti grillező környéke a kedvenc pontja otthonában.

Íme egy gyönyörűen felújított,
71 nm-es budapesti panellakás!

Ezt neked is látnod kell!

5. Hálószoba

"Nem is kérdés: a hálószoba! A barátnőmmel itt töltjük a legtöbb időt!" - mesélte kacsintva Gábor, aki nem csak a szex, de a nagy hétvégi alvások miatt is imádja közös hálószobájukat. "És egyébként enni, olvasni és még dolgozni is lehet itt. A lakás többi pontja gyakorlatilag szükségtelen!"

Szerelem bevonzása lakásdíszekkel -
5 tárgy, amit szerezz be!

És a te pasid mit mondana?


Neki melyik a kedvenc pontja a lakásban?