Leonardo Dicaprio újra foglalt! Nézd meg, kivel jött össze!

Reni

A Titanic sztárja januárban szakított szerelmével, a modellként ismert Kelly Rohrbach-kal, akivel mellesleg 16 év volt a korkülönbség, a 41 éves színész javára.

Olvasd el ezt is!
Palvin Barbara 2016-ban is álomszép volt a cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

A kapcsolat állítólag azért nem volt hosszútávon működőképes, mert túl elfoglaltak voltak mindketten, így tehát úgy döntöttek, külön utakon mennek tovább.Az Oscar-díjas színészt ezután hírbe hozták Palvin Barbarával is, akivel több ízben, többek között a cannes-i filmfesztiválon sikerült lencsevégre kapni, de akkor baráti közeledésen kívül semmiféle szerelmi szál nem volt közöttük.

Leo, fél évvel a Kelly-vel történt szakítást követően, a „modell hagyományokat” meg nem szakítva úgy tűnik, ezúttal a 21 éves Nina Agdal mellett tette le a voksát, aki mellesleg megtévesztően hasonlít Palvin Barbira. A Us Weekly tudósítása szerint május óta randiznak, egy, a portálnak nyilatkozó, állítólagos barát szerint azonban egyenlőre csupán kötődések nélküli, alkalmi kapcsolatról van szó kettejük között.

Mindenesetre néhány nappal ezelőtt Nina Instagram oldalán egy csokor rózsával pózolt, amit lehet, hogy épp újdonsült pasijától kapott.

Ez a bizonyos barát azt is állítja egyébiránt, hogy múlt hónapban például együtt mentek nyaralni a Bahamákra is.

Bár most még csak találgatunk, reméljük, nem egy futókalandról van szó, mi nagyon drukkolunk nekik!

Olvasd el ezt is!
12 ok, amiért Leonardo DiCaprionak már meg kellene kapni az Oscart