Ma 70 éves Sylvester Stallone

Kata

A legendás akcióhős múltjából ástunk elő izgalmas fotókat és titkokat!

Gondoltátok volna, hogy Sylvester Stallone ma már a 70. szülinapját ünnepli? Hollywood egyik legnagyobb akciósztárja rengeteg klasszikus filmet letett az asztalra, legendás szerepeket tudhat maga mögött és személyisége is feledhetetlenné teszi. Akik régóta rajonganak érte, biztosan minden infót tudnak róla, de most olyan érdekességeket gyűjtöttünk össze a színészről, ami még őket is meglepheti.

Fura munkái voltak, mielőtt színész lett

Mint a legtöbb régi hollywoodi nagyágyú, ő is eléggé érdekes munkákkal kereste a kenyerét, amikor még nem volt hatalmas sztár. Stallone dolgozott például fodrászként, vagy moziban, de legviccesebb melója mindenképpen az volt, amikor az oroszlánketrecet takarította a Central Park állatkertjében.

Első szerepe nem éppen egy művészfilmben volt

Stallone, vagyis korai művésznevén 'Az olasz csődör', nem tévéfilmekben kezdte a pályafutását, hanem pornóban. Ugyan a finomabb változatról volt szó a '70-es években, de azóta is újra meg újra előszedi valaki a Party at Kitty and Stud című csodát, melyben Sly valóban nem rejtett semmit a véka alá. Hat évvel később pedig befutott a Rockyval.

Nyughatatlan gyerek volt

A fiatal Stallone nem az a srác volt, aki sokáig bírja a négy fal között. Az iskolákban, melyekből elfogyasztott 14-et, a rendbontás nagymesterének ismerték, aki gyakran keveredett verekedésekbe, gyújtogatásokba és kisebb lopásokba. Édesanyja végül, miután már tényleg mindenhonnan kitették, Svájcban talált neki helyet sportösztöndíjjal egy amerikai fősulin.

Filmekkel oldotta félelmeit

Bár rettenthetetlennek tűnik, azért Stallonénak is van pár elég erős félelme. Ám ő úgy gondolta, ezeket érdemes keményen leküzdeni: ezért elvállalta a Cliffhanger főszerepét, hogy megbirkózzon tériszonyával, majd belement a Daylight című filmbe is, hogy szembenézzen a klausztrofóbiával. Így kell ezt csinálni!

Imád celebeknek bepancsolni

Persze csak képletesen. Stallone már nem verekszik úgy, mint kiskorában, viszont a bunyós pózt szívesen felveszi, ha a vörös szőnyegen fotózzák más hírességek társaságában. Egy rakás celebbel van már ezért ilyen jellegzetes "bepancsolós" fotója.

Íme néhány emlékezetes régi kép róla!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Ma 70 éves Sylvester Stallone

Neked melyik a kedvenc Stallone filmed?