Forró nyári divatdarab a kényelem jegyében: az ingruha!

Ujvári Viki

Nyáron szinte már egy berögzült divatszokás az, hogy az ingek alól kikerültek a hosszúnadrágok, leggingsek és önállóan amolyan ingruhaként szerepelnek a mindennapjainkban.

A test vonalait követő szabásminták már egy jó ideje nagy riválist kaptak az oversized darabok személyében. Ezek a bővebb fazonok pedig éppen annyira lehetnek lazák és nőiesek, mint tapadósabb társaik, minden csak kombináció kérdése. Egy sima lábbeli csere már elég ahhoz, hogy egy megszokott, hétköznapi outfit szexissé váljon.

Olvasd el ezt is!
Inghatású felsők, amikbe szívesen belebújunk a hűvösebb nyári napokon

Úgy gondoljuk, hogy optimálisabb megoldás lehet, ha egy aprócska, elrejthető shortot azért alá veszel. Tudjuk jól, hogy a nyár a "rétegnélküliségről" szól, de talán te is jobban érzed magad, ha nem csak egy fehérnemű lapul az alatt a kis ingruha alatt. Nem csak a szél általi libbentés végett, hanem csak úgy a női kényelem szempontjából is.

Természetesen ha te a short-nélküliségre szavazol akkor sincs semmi gond, hiszen ahány ház annyi szokás. A hangsúly úgyis a ruhán van, minden más már csak egy plusz, amolyan fakultatív divattrükk.

Lehet szó mintásról, vagy egyszínű változatról, egy biztos: mindegyik tuti befutó!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Forró nyári divatdarab a kényelem jegyében: az ingruha!

Te már beszerezted a saját ingruhádat?

Olvasd el ezt is!
Divatszerelem kánikulában: a magas derekú short