Változz bronzos istennővé! Sminktippek nyári estékre

Léderer Fruzsina

Ha nyár, akkor bronzos bőr és csillogás! Legyél dögös díva néhány egyszerű sminkes trükkel.

A nyári napokon nincs is szükséged egy szempillaspirálnál többre, de a nyári estéken biztos, hogy te is szeretnéd a legdögösebb énedet előcsalni. Ehhez a legjobb barátaid a bronzosító és a highlighter lesznek. Tanuld meg őket a lehető legjobban használni!

Olvasd el ezt is!
Barnulj villámgyorsan! 5 tipp a tökéletes és tartós nyári bőrszínhez

Így válaszd ki őket!

A bőrtípusodnak megfelelően válassz magadnak bronzert. Ha világos bőröd van, akkor se riadj vissza tőle, mindössze arra figyelj, hogy a lehető legvilágosabb árnyalatot szerezd be.

Highlighter vásárláskor egy egyszerű dolog dönt arról, hogy melyik állna neked a legjobban: Ha sárgás tónusú vagy, arany fényű, ha rózsaszínes tónusú vagy, ezüst fényű highligtert keress. Az arany és ezüst pigmentek csodásan kihozzák majd arcodból a legelőnyösebb vonásokat.

Hová vidd fel?

A bronzosítótól olyan szép arccsontod lehet, mint Scarlet Johanssonnak. Vidd fel az arccsontod környékére, az orrod közepére, mintha a nap megsütött volna, és a homlokod széleire. Legegyszerűbben fogalmazva oda kerüljön a bronzerből, ahol a nap először ért volna a strandon, azaz az arcod kiálló részeire.

A highlighterből mindenképp jusson a szemöldököd alá, a belső szemzugodba és egy nagyon kevés a szád felső ívére is. Gyönyörűen megcsillan rajtuk a fény.

Mi kerüljön a szemre?

Ha a bronzosítással és a highlighterezéssel kész vagy, már csak a szemhéjadat kell igazi tengerparti dívához méltóra festeni. Felejtsd el az élénk színeket, válassz visszafogott földszíneket, hiszen a sminked többi része már épp eléggé csillog. A szempilláidra vigyél fel 2 réteg fekete spirált, és már indulhatsz is hódítani!


Ugye, te is kipróbálod?