Ne add magad könnyen!

Joy.hu

Itt a nyár, a beach body, a lenge nyári ruhák és a forró kalandok időszaka. Minden iszogatás az Akváriumnál, minden hétvége a Balatonnál valami újdonságot, valaki izgalmasat ígér. És bár egész évben erre az időszakra készülünk, hogy megélhessük az igazi szabadságot, az önbecsülésünk is ilyenkor sérül a legkönnyebben.

Álom a csillagszemű idegenről

A lány a klímával jéggé fagyasztott irodában töltött minden szabad perce álmodozással telt. Elképzelte, hogy péntek este, amikor a barátnőivel nekiindulnak az éjszakának, mit fog felvenni, hogy fog kinézni és mennyire, de mennyire élvezni fogja az este minden pillanatát.

Pontról pontra vizualizálta, ahogy belép a bárba és minden szem rátapad - de őt csak egyetlen egy érdekli. Neki van a legszebb szeme a világon és hihetetlen, de elindul felé. A férfi észre sem veszi a többi nőt, a pillantását csak a lányra szegezi, aki minden porcikájával beleborzong.

Táncolnak, beszélgetnek, iszogatnak. Az érintések egyre meghittebbek, a témák egyre bensőségesebbek. Amikor elcsattan az első csók, már érzi, hogy ez most valami más, valami különleges, így nem is gondolkozik a következő lépésen. Sodródik az árral, hiszen végre valaki valóban csak rá vágyik, csak őt akarja. Mindig is erről álmodozott - lángoló szerelem első pillantásra és még sokáig, sokáig, sokáig.

… és a valóság

Amikor eljön a péntek este, a lány hazaszalad egy gyors zuhanyra és sminkre, majd fáradtan esik be a megbeszélt találkozó helyszínére 10 perc késéssel. A barátnőivel épp csak felszínesen beszélgetnek, mert szemükkel már keresik valaki más pillantását. Hogy kiét? Nem is számít igazán.

Végül a szeme megállapodik egy srácon, aki éppen sört iszik. Bár nem annyira az esete, de rámosolyog - nem történik semmi. A mosoly lassan, de biztosan lehervad az arcáról és magában elkönyveli: “még neki sem kellek”. Majd, ha már felbukkant ez a gondolat, folytatja a következőkkel: “nem ezt a ruhát kellett volna felvennem. Szörnyen nézek ki benne. Észre se vesznek! Rékára bezzeg tapadnak a szemek ebben az élénk színben. Na, majd jövő héten. Tipikus, hogy Dóri nem jött el ma se, biztos a pasijával van. Tavaly persze még jók voltunk neki. Én tuti, hogy minden héten itt leszek jövőre is, sose kellek senkinek. Semmit sem érek…”

Szerinted mi lett az este vége?

Egy gyors kaland, ami mindössze halvány árnyéka a lány álmainak. Egy pasi, akinek aznap estére jó volt. Egy érintés, amire már nagyon szüksége volt és muszáj volt hinnie benne, hogy ennél több is lehet mögötte.

A belső monológja igaznak bizonyult, így következő héten ismét elismételte, egyre jobban belesüppedve az állapotba és egyre jobban mélyítve a szakadékot közte és az álmai között.

Olvasd el ezt is!
Ezért nem látod magad szépnek a tükörben!

Vigyázz az önbecsülésedre!

Nem a kalanddal van a gond és nem is az élvezetekkel. Ha arra vágysz, éld meg! A gond csak akkor van, ha úgy érzed, ennél többet nem érdemelsz és csak emiatt mész bele az események sodrásába. Ha csak azért adod oda magad, mert az, amire igazán vágysz, úgysem jön össze és emiatt hajlandó vagy megalkudni.

Tudod hol van a hiba? Az önbecsülésedben! Ez az a terület, amit meg kell erősítened. A probléma nem Te vagy, nem a személyiséged, a ruhád színe vagy a szépséged hiánya. A probléma, hogy nem hiszel eléggé önmagadban és Te magad nem értékeled kellőképpen azt, aki vagy. Pedig ha elhiszed nekem, Self-Love Coachnak, hogy valóban a lehető legjobbat érdemled, meg fogod találni azt a Férfit, azt a Munkát és azt a Nőt önmagadban, aki most még csak az álmaidban létezik!

Hasonló inspiráló gondolatokkal és a legújabb előadásom időpontjával várlak a Facebook oldalamon!

Szeretettel ölellek,

Kollár Anna

Self-Love Coach

facebook.com/stylemydream

Kollár Anna, Self-Love Coach

Self-Love Coachként a célom, hogy olyan fantasztikus Nőkből hozzam ki a bennük rejlő lehetőséget és mutassam meg Nekik, hogy milyen végtelenül csodálatosak - mint amilyen TE is vagy! Akár egy személyi edző, végigkísérlek az önismereti utadon, mialatt kihozod magadból a benned rejlő inspiráló, gyönyörű, felszabadult Álom-énedet. Benne vagy? ;)