Mindent elárul: Johnny Depp átvarratta Amber Heard-ös tetkóját, sokatmondó az eredmény

Europress
Alberti Petra Bianka

A botrányos válóper Johnny Depp és Amber Heard között most már örök emlékként marad meg a színész bőrébe varrva.

Olvasd el ezt is!
Durva ügy: kiderült, miért is akar válni Johnny Depp felesége 1 év után

A színész nem kíván nyilatkozni, és belemenni a pletykákkal és vádaskodással tarkított balhéba, miszerint többször kezet emelt fiatal feleségére, Amberre – a teste, vagyis inkább a tetoválása viszont beszédesebb a véleményét illetően.

Az 54 éves színész-zenész július 1-jén lépett utcára átalakított ököltetkójával.

Olvasd el ezt is!
Tovább gyűrűzik a Johnny Depp-botrány: sms-ek és fotók kerültek elő a bántalmazott feleségről

Nemrég még a SLIM felirat díszelgett jobb kézfején, ami Amber beceneve. Most azonban az L C-re, az I U-ra módosult, az eredmény pedig SCUM, azaz söpredék. Ez aztán a tömör összefoglalása annak, mit is gondol a felesége vádjairól a családon belüli erőszakkal kapcsolatban…

Sőt, a US Weekly információi szerint a színésznek a bicepszén van egy még konkrétabb szerelemtetkó, ami Ambert ábrázolja, ezt pedig nagy sötét folttal fedette el - képet viszont még nem láthattunk erről.

A sztori kissé emlékeztet arra az évekkel ezelőtti esetre, amikor Winona Ryderrel történt szakítása után változtatta meg a „Winona Forever”, azaz „Winona örökké” feliratot „Wino forever” –re, a borok iránti szeretetét jelképezve. Bár akkor nem az erőszak miatt történt a válás, sőt Winona Ryder most teljes mellszélességgel kiáll volt szerelme mellett, cáfolva, hogy a színész erőszakos lenne.

Javasolnánk, hogy következő szerelmét már semmilyen formában ne varrassa magára, lassan már nem lesz hely a sok kevésbé átgondolt tetkó között!