Happy end: Megan Fox és Brian Austin Green mégsem válnak!

Europress
Reni

Az utóbbi időben elég zűrösen alakult a sztárpár kapcsolata, viszont nemrég békülni látszottak, a színésznő most pedig hivatalosan is visszavonta a válókeresetet.

Olvasd el ezt is!
Megan Fox újra várandós! De ki az apa?

Mint arról korábban beszámoltunk, a harmadik gyermekével várandós Megan Fox és a Brian Austin Green kapcsolata nem éppen volt zökkenőmentes a közelmúltban.

Most mégis úgy tűnik, sikerülhet rendezni a kapcsolatukat, mielőtt véglegesítik a válást. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Megan hivatalosan is visszavonta a válás iránti kérvényét. Az eset után Los Angelesben, egy közös családi ebéddel ünnepeltek, gyermekeik, Noah (3) és Bodhi (2) társaságában.

Olvasd el ezt is!
A tengerparton romantikázott a várandós Megan Fox és férje

Ahogy a 42 éves színész egy közeli barátja a People magazinnak nyilatkozta, Brian és Megan együtt élnek a gyerekekkel malibu-i házukban, nagyon jó a kapcsolatuk és alig várják a harmadik gyermek érkezését. Azt is hozzátette, hogy amíg Brian külön élt a családjától, mindig abban reménykedett, hogy Megan meggondolja magát és visszalép a válától és most nagyon boldog, hogy ezt megtette.

CSAK REMÉLNI TUDJUK, HOGY TÉNYLEG MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN, ÉS EZ MOST MÁR ÖRÖKRE SZÓL!