A kor tényleg nem számít: Susan Sarandon modellként tündököl

Ujvári Viki

Marc Jacobs 2016-os őszi/téli kampánya már pár napja is jónak ígérkezett, de most azt gondoljuk méltó pont került arra a bizonyos i-re, Susan Sarandon képében.

Az amerikai tervező idei tavaszi kampánya se volt semmi, elég abba belegondolni, hogy olyan nagy neveket vonultatott fel mint Bette Midler, Adriana Lima, vagy éppen Joan Smalls.

A léc így jó magasra került, de Jacobs-ot nem abból a fából faragták, hogy ezt ne tudná megugrani és most úgy tűnik meg is tette. A hivatásos modelleken kívül, Missy Elliott-tal nyitotta meg az őszi sort, őt pedig Courtney Love, Sissy Spacek és Marilyn Manson követte. Náluk talán keresve se találhatott volna meglepőbb modelleket!

Amikor pedig már azt hittük, hogy itt vége a sornak, akkor robbantott igazán nagyot Susan Sarandonnal! A fotó alapján - meg egyébként se - mondtuk volna meg, hogy a színésznő bizony már 69 éves! (Jó-jó rendben, szinte már biztosak vagyunk abban, hogy ivott az örök fiatalság forrásából.)

A választás nem véletlen, Jacobs ugyanis rajong az 1975-ben készült The Rocky Horror Picture Show-ért amiben Sarandon a kritikusok szerint is zseniálisat alakított. Pontosan azt az erőt, és kisugárzást kereste Marc legújabb kampányához is, így jutott eszébe a színésznő, aki pedig örömmel mondott igent!

Mi pedig örömmel mutatjuk meg együttműködésük első fotóját...

Azért itt van Marilyn Manson is...

Na meg persze Courtney Love...

Marc Jacobs Instagram oldalán egyébként szemügyre veheted a többi képet is!

Mit szólsz? Ugye milyen gyönyörű a színésznő?

Olvasd el ezt is!
Durva! Ezért rúgta ki Susan Sarandon lánya a dadusát