Így működnek a házi lézeres szőrtelenítők

Kalmár Virág

Pár héten át kell használnod, és onnantól csak nagyon ritkán. megéri!

A kozmetikákban már régóta elérhető IPL technológiás szőrtelenítők immár otthoni használatra is elérhetők. Technológiájának köszönhetően nyugodtan használhatjátok többen is, így az ára, nagyon hamar megtérül.

Az intelligens SensoAdaptTM bőrszín érzékelő egy mérföldkőnek tekinthető az IPL szőrtelenítésben. Az érzékelő a bőrnek megfelelően, automatikusan állítja be az optimális fényerősséget. Míg más termékek csupán normál IPL kezelésre képesek, addig a Braun Silk-expert IPL folyamatosan érzékeli a bőrszínt a SensoAdaptTM szenzor segítségével. Akár másodpercenként 80-szor is érzékeli a bőrszínt, majd ez alapján állítja be a fényerősséget a megfelelő szintre. Ezzel elkerülhető a manuális színskála használata, ami a bőr testrészenként változó színe miatt fontos.

Ez a leggyorsabb IPL technológia, mely igénytől függően képes magas energiaszinten is 2 másodpercenként villanni. Így 8 percen belül elvégezhető a lábkezelés.

Nem kell géleket használni, vagy izzót cserélni, a készülék 120 ezer villanást képes előállítani. Ez 14 évnyi használatot jelent a lábszáron, hónaljon és bikini vonalon vagy arcon végzett kezelés esetén. Egész testen való használat során is nagyjából 6 évig elegendő villanást állít elő.

A Braun a világ legmegbízhatóbb szőrtelenítő eszközöket gyártó vállalataként most egy igazán megfelelő választást kínál a tartós szőrtelenítésre az ÚJ Braun Silk-expert IPL megjelenésével. A nők számára a SensoAdaptTM technológia teszi biztonságossá és hatékonnyá az otthoni használatot. Az eredmény magáért beszél*. Az új Silk-expert IPL készülékkel szinte teljesen fájdalommentes a szőrtelenítés a hosszantartó, selymes bőrért.

Hatékonyság és biztonság – klinikailag bizonyítva
A Braun Silk-expert az FDA által (Food and Drug Anministration) klinikailag tesztelt és jóváhagyott. A klinikai tesztelés* során a részt vevő nők már négy hetes használat után jelentős szőrnövekedés csökkenést tapasztaltak:
a nők 94%-a észrevehető változásról számolt be csupán három hónap használat után*;
a nők 89%-a pedig a szőrszálak jelentős csökkenését észlelte még 12 hónappal az utolsó használat után is.*

A készülék szinte teljesen fájdalommentesen használható az arc szőrtelenítésére is, és az egész testen. Ezzel egyszerre nyújt megoldást a nőknek az összes testrész szőrtelenítésével kapcsolatban.**

A beépített hálózati kábel segítségével a Braun Silk-expert IPL folyamatosan használatra kész és maximális teljesítményre képes, megszakítások nélkül. Nem kell géleket használni, vagy izzót cserélni, a készülék 120 ezer villanást képes előállítani. Ez 14 évnyi használatot jelent a lábszáron, hónaljon és bikini vonalon vagy arcon végzett kezelés esetén. Egész testen való használat során is nagyjából 6 évig elegendő villanást állít elő.

Kompakt, stílusos és felhasználóbarát kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető – ideális megoldást biztosítva az elfoglalt nők számára.

* Klinikai vizsgálat 50 nő részvételével, Egyesült Királyság 2013/2014

** Figyelmeztetés nőknek: A készülék használata nem megengedett a szemek körül.

Vedd figyelembe, hogy a Braun Silk-expert IPL a világos és a közepes bőrtónuson a leghatékonyabb, a természetes szőke szőrszálaktól a sötétbarna vagy fekete szőrszálakig.