Atyaég! 7 dolog az otthonodban, ami még a WC-nél is piszkosabb!

Europress
Zubor Rozi - IgenAnya

Készítsd fel a gyomrodat erre a cikkre, mert meg fogsz lepődni, ha megtudod, mik azok a dolgok, amik még a WC-nél is piszkosabbak.

1. Az íróasztalod lapja

A kezedről, a táskádról, a telefonodról, a dossziéidról és jegyzetfüzeteidről, amiket van, hogy néha a földre is ledobsz, ha nincs hova rakni. Ugye, hogy ugye!? Ezek aztán mind az íróasztalodon landolnak. Nem csoda, hogy állítólag 100-szor piszkosabb, mint a WC-k!

2. A lift gombjai

Hazaértve kezet mosunk, ez oké. De sajnos a liftbe még azelőtt szállunk be, hogy hazaérnénk. Gondolj csak bele, hány "piszkos", kézmosás előtt álló ujj nyomja meg napjába többször is ugyanazt a gombot, amit te is. Valószínűleg ezért lehetséges, hogy egyes kutatások szerint 40-szer több rajta a baktérium, mint a WC-n!

Kattints IDE Jennifer Lopez hihetetlenül menő,
10 milliárd forintot érő új házáért!

forrás: Europress

KERTI SPORTOK – A 7 LEGJOBB KERTES HÁZBA VALÓ KINTI SPORT

3. A vágódeszka

Gondolj csak bele... felvágod rajta a nyers húst, a főtt húst, a nyers zöldséget, a gyümölcsöket, magokat, ... mindent, ami megfordul a konyhádban. Persze, elmosogatod utána, alaposan, amennyire csak tudod. De annyira alaposan sajnos nem tudod. Így - most kapaszkodj meg - a vágódeszka 200-szor piszkosabb, mint a WC-k. Ezért kell évente mindenképp lecserélni!

4. A pénzed

Amit lehet, hogy éppenséggel egy steril patikában kaptál visszajáróként, egy nagyon tiszta eladótól. De neki vajon ki adhatta. És azelőtt kinél járt? Ugye, hogy belegondolni is gusztustalan!? Egy vizsgálat kimutatta, hogy nagyjából 3000 különböző baktérium hemzseghet rajta. Ha teheted, fizess inkább bankkártyával!

5. A szőnyeg

4000-szer piszkosabb, mint a WC. Gondolj bele, cipővel, és cipő nélkül egyaránt rámész, te is, a kutyád is, a gyerek leeszi, leöntitek, ledobod rá a táskád, és még sorolhatnánk. Bár a legtöbben a heti egyszeri porszívózást javasolják, ha teheted, 3-4 naponta porszívózd ki szőnyegedet - alaposan!

CUKI KIS PANEL ERKÉLY ÁTALAKÍTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
NÉZD MEG, MILYEN LETT!

forrás: Europress

53 NM-ES PANELLAKÁS FELÚJÍTÁS ELŐTT ÉS UTÁN!
MINTHA NEM IS UGYANAZ A LAKÁS LENNE!

6. Kilincsek és fogantyúk

Akár a WC ajtó kilincséről, vagy a lehúzó fogantyújáról, akár a bejárati ajtó kilincséről legyen szó, vagy esetleg a konyhaszekrény fogantyújáról, ... vagy igazából bármelyik más a lakásban megtalálható kilincsről vagy fogantyúról. Ha egyedül laksz, akkor is érdemes havonta átmosni, letakarítani az összeset. De ha többen éltek együtt, akkor nem árthat még sűrűbben.

7. A billentyűzeted

Mennyi, mennyi baktérium, piszok és morzsa rejtőzik meg számítógéped vagy laptopod billentyűzetén. Nem is gondolnád! Kikapcsolt állapotban fordítsd feje tetejére, hogy kiszóródjon minden, majd töröld át fertőtlenítő kendővel. Várj, hogy megszáradjon, és egy alapos kézmosás után újra használhatod!

DZSUDZSÁK BALÁZS SIÓFOKI NYARALÓJA –
FOTÓK A LUXUSAPARTMANRÓL!